2777
2789

از دیشب سر یه موضوع باهم بحثمون شد تا امروز عصرم حرف نزدیم باهم مقصرم جفتمون بودیم دیگه عصر اومد عذرخواهی کرد و اینا بعد که داشت میرف سرکار همیشه عادت داره منو بغل کنه و بعدش بره ولی امشب من زیاد بهش محل ندادم فهمیدم ناراحت شد به نظرتون چه پیامی بهش بدم از دلش دربیاد

کارت خیلی زشت بوده که مسئله تموم شده رو ادامه دادی

به نظرم بهش بگو هر اتفاقیم بیفته بازم بینهایت دوست دارم

جریان رو میشوره میبره این جمله دبگم ادامه نده

کاش میشد بشی🖤💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کارت خیلی زشت بوده که مسئله تموم شده رو ادامه دادیبه نظرم بهش بگو هر اتفاقیم بیفته بازم بینهایت دوست ...

اخه مقصر بیشتر اون بود که به من شک کرد منم دیشب بهش گفتم بهت ثابت میکنم کاری نکردم ولی بعدش میرم برا همیشه امروزم ثابت کردمو میخاسم برم جلومو گرف اما دیشب خیلی خوردم کرد تا امروز من نابود شدم فقط

23...یکسال عقد دوماهه اومدیم خونمون

ببین عزیزم دوستانه بهت میگم به عنوان کسی که بیشتر از ۳۱ سالمه و عذاب تنهایی رو به دوش میکشم شاید این تا آخر زندگی واست یه راه باشه و همیشه یادت بمونه تو این سن آدم درکی از تنهایی عاطفی نداره رفته رفته بعد از ۲۷_۲۸ سال خیلی این مسئله به آدم فشار میاره الان که خداروشکر قبل از تجربه درد وحشتناک تنهایی یه شریک امن پیدا کردب رابطه ات رو سر چیزای چرا خراب نکن مهم اینه که از کهری که کرده پشیمون شده و جلوت رو گرفته که نری این خیلی خوبه مهم اینه که معذرتخواهی کرده اینا خیلی بزرگه تو زندگی اینقدر مسائل بزرگتری پیش میاد کا اگه گذشت رو یاد نگیری به یک ثانیه همه زندگی آدم به باد میره مخصوصا بعد از بچه داری فک کردی طلاق عاطفی کجا شروع میشه؟ از همبن سردیا و گذشت نکردنا

پس لطفا تمومش کن و تا آخر این یادت باشه زندگی قهر و دلخوری زیاد داره ولی بیشتر از گذشت لازم داره تمومش کن و زندگی رو واسه خودت و اون زهر نکن

ببخشید طولانی شد

امیدوارم همیشه خوشبخت و شاد باشید

کاش میشد بشی🖤💔
ببین عزیزم دوستانه بهت میگم به عنوان کسی که بیشتر از ۳۱ سالمه و عذاب تنهایی رو به دوش میکشم شاید این ...

اخه بخدا گاهی یه حرفایی میزنه که نابود میشم دستپختم عالیه هرکی غذاهای منو میخوره تعریف میکنه ولی بخدا تو این دوماه هرموقع هرغذایی گذاشتم جلوش برگشت گف بدرد نمیخوره تو اصن غذاهات خوب نیس فلانی اینجوری میکنه بخدا زده شدم دلم نمیخاد سمت گاز برم

اخه بخدا گاهی یه حرفایی میزنه که نابود میشم دستپختم عالیه هرکی غذاهای منو میخوره تعریف میکنه ولی بخد ...

پس اون نیاز به نصیحت داره😏😏😏😏 به نظرم برید پیش مشاور

کاش میشد بشی🖤💔
اخه بخدا گاهی یه حرفایی میزنه که نابود میشم دستپختم عالیه هرکی غذاهای منو میخوره تعریف میکنه ولی بخد ...

ببین اینایی که الان به من گفتی به اون بگو بهش بگو که دلخور میشی و دیگه رغبتی نداری

کاش میشد بشی🖤💔