2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشع خواهش کنم برای ازدواجم یه صلوات بفرستید خیلی سختی کشیدم

بله شماهم دعا كن برگرده 

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
اقای زند الان که من استعفا دادم چه حالی داره ؟

به احتمال زیاد ناراحته هم از اینکه دیگه همکارت نیست

هم از لحاظ احساسی

صاف و ساده مثل آسمون💙 قشنگ مثل یه گل🌻این چیزیه که از زندگی میخوام😎

به احتمال زیاد ناراحته هم از اینکه دیگه همکارت نیستهم از لحاظ احساسی

احساسی نبود رابطه

ایشون فاز برداشته بود

منم. زدم تو پرش.ضدحال اساسی زدم

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

[QUOTE=366770470]میشه منو بگی حس علی و ابوالفضل هم دانشگاهی ام ؟ علی تا ولنتاین...

بله یه رابطه خوب خواهید داشت

[QUOTE=366770470]میشه منو بگی حس علی و ابوالفضل هم دانشگاهی ام ؟ علی تا ولنتاین... بله یه رابطه خوب ...

من و علی ؟راجع به من با مادرش حرف زده ؟ ازدواج داریم ؟حسش به نرگس چیه؟؟؟

پیراپزشک🤍💉🩺

[QUOTE=366770470]میشه منو بگی حس علی و ابوالفضل هم دانشگاهی ام ؟ علی تا ولنتاین... بله یه رابطه خوب ...

عزیزم موفق میشم؟ به رشته مورد علاقم میرسم؟

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
من و علی ؟راجع به من با مادرش حرف زده ؟ ازدواج داریم ؟حسش به نرگس چیه؟؟؟

آره تو و علی

آره چون قصدش جدیه