2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160651 بازدید | 1471 پست
والا خیلی عاقل هست گمونم درزش زود بسته بشه اجازه رشد جمجمه وجود نداره البته طبق مطالبی که خواندم و پ ...

عزیزم شکل سرش ارثیه پسر من بر عکس کله گندس که با عمش وداییش برده

گویند که هر تیره‌شبی را سحری هست⚪️⚪️خدایم کافیست..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن ن اصلا من بچه دایم از دختر من ۵ ماه کوچیکتره مامان و بابا و عمه و اب و نم نم و خیلی کلمات میگه&nbs ...

عزیزم اگه از این بابت نگرانین میتونید از یه گفتار درمانگر خوب توی شهرتون یه جلسه مشورت بگیرین.روش هایی بهتون یاد میدن که کودکتون بهتر به حرف بیاد

پسر منم ۷ سالشه از چند سال پیش متوجه شده بودم گاهی اوقات موقع حرف زدن یه طرف دهنشو کج میکنه چند بار ...

دکتر به منم گفت باید دارو بدی بخاطر شلوغی ووعدم ارامش بچت . ولی من ندادم نمیدونم کارم درست بود یا غلط ولی ترجیح دادم شلوغیشو تحمل کنم 

عزیزم اگه از این بابت نگرانین میتونید از یه گفتار درمانگر خوب توی شهرتون یه جلسه مشورت بگیرین.روش ها ...

اره باید ببریمش 😓😔بخدا داغون شدم هر روز میگن بچه ات چیزی نگفت و هی من میگم نه 😭😭😭😭

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
بوسش کرده یعنی، حالا حتما باید لک بیاد توذهنت؟😂

😅😅🤣😂 آخه هر خانوم بارداری رو دیدم لک داشت گفتم شاید منظورت اینه 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
دکتر به منم گفت باید دارو بدی بخاطر شلوغی ووعدم ارامش بچت . ولی من ندادم نمیدونم کارم درست بود یا غل ...

منم نمیدونم کار درستی کردم دارو دادم بهش یا غلط چون دیگه خیلی زیاد شده بود و غریبه ها متوجه میشدن حرکاتشو

از گوشی و تلوزیون دورشششش کنن

خیلی اتفاقا دوس داره گوشی شدید و بیشتز 

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
اره باید ببریمش 😓😔بخدا داغون شدم هر روز میگن بچه ات چیزی نگفت و هی من میگم نه 😭😭😭😭

عزیزم ناراحتی و اضطرابتونو میفهمم اما بعضی بچها بطور طبیعی دیرتر از بقیه حرف میان. سعی کنید زمانی که چیزی رو میخواد آهنگین اسم اون شی یا خوردنی و ... رو یراش بگین و در کنار مشغله هاتون برای صحبت های ساده باهاش وقت بذارین.

ایشالا که درمانگر خیالتون رو جمع کنه❤️