2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160651 بازدید | 1471 پست
پسر منم تازه تشخیص دادن بیش فعاله ، اولش کلی گریه کردم ولی خودمو جمع و جور کردم، سبک زندگیش رو تغییر ...

علائمش چیه

عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا شکر براےنعمتهای زیبات

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

3 سالشه، هنوز جمله نمیگه فقط کلمه، وسیله پرت میکنه، بچه ها رو میزنه گاهی، معنی خطر رو درک نمیکنه، از ...

دوست عزیز  چون بچه هنوز نمیتونه خوب حرف بزنه و منظورش رو برسونه عصبانی میشه.همین باعث میشه کارای دیگه بکنه برا رسوندن مفهوم.

پسر منم از این کارا میکرد.

حرف که زدکمتر و کمتر شد

دوستان گلم اتیسم که این روزها ورد زبون همه درمانگراست چیزی نیست جز سندروم صفحات دیجیتال که با قطع کا ...

موافقم یکی از دوستان من هم بچش مشکوک شدن ب اوتیسم این بنده خدا هم تهران برد پیش دکتر و گفتار درمانی تنها چیز مهمی ک بهشون گفتن این بود ک گوشی تبلت لب تاب حتی تلوزیون برای ی مدت طولانی از دید بچتون پنهان کنید بجاش سعی کنید بیشتر باهاش صحبت کنید یا تو جمع های شلوغ هم سن و سالاش ببرین اگ خواهر بردار بزرگتر دارن باهاش مدام بازی کنن و حرف بزنن همین اینا هم انجام دادن تاثیرشم دیدن حتی تلوزیون بردن پشت بوم چون یکی از نشانه های اصلی این بیماری عادت کردن ب دیدن ی برنامه خاص حالا یا باگوشی یا تلویزیون ان شاالله بچه استتار هم هیچیش نیست.

برمحمدوآل محمد صلوات  
خیلی شیطون سربه هوا دقت و تمرکزش پایین بهم گفتند ببر دکتر دارو میده برا دقتش 

عزیزم یه روانشناس خوب که مخصوص بچه های آتیسم باشه پیدا کن بزار اون باهاش کار کنه اگر گفت نیاز به دارو بعد ببر

برای حال خوب قلبامون❤️🖤
شاید بشه کنترلش کرد و یه سبک زندگی متفاوت با بقیه داشته باشه 🙄 ناامید نشو اونم مثل بقیه آدماس فقط م ...

مثل بقیه آدم‌هاست ولی متفاوت تره اما مثله پس این متفاوت تره ماله چی بود؟ .. منظورم اینه منظورتو درست برسون 

منم نمیدونم خیلی بچه های زیادی دیدم امروز تو مرکز شون و ترسیدم نمیدونم به بقیه چی بگم.همه منو مقصر م ...

وا این چه حرفیه اوتیسم به خاطره اختلالات ژنتیکی بوجود میاد آخه گناه شما چیه این وسط نزار کسی به خودت یا بچت سرکوفت بزنه عزیزم تو بهترین مادری هستی که پسرت میتونست داشته باشه 

برای حال خوب قلبامون❤️🖤
فقط دوتا متخصص توی قم بود و بردم پیش اونی که میگفتن کار بلده. اما مدارکش هست و میتونم جای دیگه هم بب ...

غصه نخور.

من درکت میکنم.

چون خودم این شرایط رو طی کردم.

یکی از مهم ترین علایم اوتیسم  نداشتن ارتباط چشمی با دیگرون،نداشتن ارتباط اجتماعی با اطرافیان و هم بازی هاش..

باهاش تمرین کن براش وقت بزار..

خیلی تاثیر داره.بچه ها با هم متفاوت هستن.

من پسر اولم خیلی با دومی فرق می‌کرد.

حرف نمیزنه

سلام عزیزم خوبید ان شاءالله خواهر خانم دکتر ولاء موسوی پزشک فوق العاده برای این بیماری هستن دکتر عضو هیات علمی دانشگاه فروید انگلیس هستند و ایران هم میان شمارشون رو میدم باهاشون تماس بگیرید 

سه سالو نیم تقریبا. علایم خاصی نداره پسرم حرفمو نمیفهمه و حرف هم نمیزنه بقیه چیزاش عادیه

عزیزمن به خاطره حرف نزدن اصلا دکتر لازم نبود. تو ما ارث داریم تا 7 سالگی زبانشان باز نمیشه یا خیلیای دیگه رو هم دیدم

ضمن اینکه دکتر ها هم 90 درصدشان یی سوادن ها تو تشخیص و اینا بهت بگم

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
سه سالو نیم تقریبا. علایم خاصی نداره پسرم حرفمو نمیفهمه و حرف هم نمیزنه بقیه چیزاش عادیه

من تا ۵ سالگی حرف نزدم اتیسم نداشتم 😊

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘