2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160651 بازدید | 1471 پست
نمیدونم من نه تحقیق کردم نه دربارش مطالعه دارم اما یکیشون دوباره می‌خواسته باردار شه رفته بود دکتر گ ...

بله متوجه شدم کاملش تو کتاب ما نبوده انگار ۹۵ درصد جهش و پنج درصد هم ارثیه اگه ارثی باشه فرزند بعدی ۱۵ درصد احتمال اتیسم شدن داره...

بله انکار ی درصد خیلی کم هم ارثی هست ۵ درصد که اگه ارثی باشه و تو خانوادشون باشه برا بارداریشون باید ...

خداروشکر خوشحال شدم که کمتر به ارث برمیگرده خدا کنه تو ژن خانواده استارتر نباشه و این یکی فرزندشون بدون هیچ مشکلی بدنیا بیاد 

برای حال خوب قلبامون❤️🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان منم دور سر پسر سه سالم اندازه س ولی از لحاظ استخوان بندی کله ش خیلی ریزه انکار سر به بدنش کوچیکه دکتر میگه چیزی نی ولی من همیشه نگرانم از میکروسفالی میترسم کسی این چنین موردی تو فامیلاش داشته که درز جمجمه ش زود بسته بشه؟الان هوشش خوبه نگران آینده شم

براش تست اتسیم نوشت فردا باید ببریم پایگاه کودکان اتیسمی

به منم گفتن بچت اوتیسمه 

رفتم برا نست اوتیسم مرکز کودکان اوتیسم تو کرج 

دکترش گفت این بچه اوتیسم نداره ولی تا اخر عمرش باید مواظبش باشی 

الان ۱۴ سالشه درسش عالیه فقط تنها مشکلش اینه نمیتونه دوست بشه با کسی .یه زره خجالتیه و ترسو هست

سلام وقتتون بخیر،  توت فرنگی گلخونه ای هم برای مادر باردار ضرر داره؟؟

سلام توتفرنگی بخاطر حساسیت زا بودنش میگن خورده نسه خوبه اما داخل اب ونمک بخیسونید یکم بعد بخورید گلخونه ای بودنشم بخاطر این میگن خوب نیس چون خارج از فصل تهیه میشه و میوه تو فصل خودش خاصیت داره و مفیده،اما برا رفع هوس بخورید نوش جون اما زیاده روی نکنید مبادا حساسیت بدین 

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

پسر منم ۷ سالشه از چند سال پیش متوجه شده بودم گاهی اوقات موقع حرف زدن یه طرف دهنشو کج میکنه چند بار بهش گفتم پسرم چرا اینطوری حرف میزنی کمتر کرد بعد خیلی خیلی کم شده بود تا امسال که رفت مدرسه انگار استرس مدرسه باعث شده خیلی بیشتر شه این حرکتش تا الان هیچ کس جز مامانم متوجه نشده بود ولی چند ماه پیش یه آشنا متوجه شد و بهم گفت چرا کج میکنه دهنشو واسه همین دیدم دیگه داره بیشتر میشه بردمش دکتر مغز و اعصاب کودکان باهاش حرف زد اصلا کج نکرد دهنشو دکترم گفت اگه همیشه اینطوری بود میشد گفت فلجه صورته ولی چون گاها میکنه ممکنه به استرس ربط داشته باشه براش ریسپریدون نوشت،تو گوگل سرچ کردم نوشته بود برا ضد روان پریشیه این دارو،دو ماهه بهش میدم ولی همش نگرانم نکنه عادت کنه بهش نمیدونم چی بگم لطفا یه چیزی بگین،کسی همچین موردی داشته

دوستان منم دور سر پسر سه سالم اندازه س ولی از لحاظ استخوان بندی کله ش خیلی ریزه انکار سر به بدنش کوچ ...

عزیزم میکرو سفالی سر اب میاره که بچه تا به دنیا بیاد تشخیص میدن.پسرت حتما سرش ارثیه بیشتر به دایی میرن بچه ها

گویند که هر تیره‌شبی را سحری هست⚪️⚪️خدایم کافیست..