2777
2789

یه ماشین که تمام رنگ بود و ۲۰۰ هزار تا کارکرد بیشتر بود به اسم بدون رنگ و ۶۰ هزارتا کار به ما فروختن لحظه به لحظه اش با برنامه و کلاهبرداری بود  نمدونیم چی شد همسرم گول خورد و الان شکایت کردیم ۱۷۰ تومنی ضرر کردیم ۶ روز به ما وکالت دادن که تعویض پلاک کنیم تا یک شنبه. وکبلمون میگه اگه اینکارو بکنین یعنی قبول کردین و ۱۷۰ تومن ضرر کردین  بذارین فسخ بزنیم و کارها پیش بره ولی اگه یه سال طول بکشه چی؟ ارزش اون پول اون موقع خیلی کم میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای،چرا کارشناسی نبردین ،بایه آدم وارد نرفتی سر معامله،

دامادمون یه پارس صفر خرید اومد خونه ما شوارم از فاصله دور گفت اینکه کاپوتش رنگه ،برد پس اعتراف کردن بله کاپوت برا تصادف ضربه خورده بود واینا پسش داد یکی دیگه برداشت ولی برد کارشناسی

وقتی یه کلاه برداری انجام میشه نمیشه از اونی که سرش کلاه رفته علت و چرای اینکه مثلا چرا اینکارو نکردی سرت کلاه نره و...رو بازخواست کرد.اونی که سرش کلاه میره قربانی هست و از زرنگی کلاه بردار هست واقعا این اتفاق ها.ما هم درگیر پرونده کلاه برداری هستیم فروش مال غیر بوده خونمون فروختن .به نظرم شما هم به وکیلت اعتماد کن.شما میتونی هم کیفری درخواست بدی هم حقوقی تقاضای ابطال معامله رو بدی .ضمنا قیمت ماشین به نرخ روز محاسبه میشه قطعا و خسارت تاخیر تادیه میتونید بگیرید ولی واقعا پروسه ش طولانیه

حالاهم به حرف وکیل گوش کن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ای وای،چرا کارشناسی نبردین ،بایه آدم وارد نرفتی سر معامله،دامادمون یه پارس صفر خرید اومد خونه ما شوا ...

دآریم دیوونه میشیم یه شهر دیگه بود کلا ۱۰ روز مارو ساختن تا به چیزی که میخان برسن