2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160589 بازدید | 1471 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موادغذایی تراریخته دکل هایی که پارازیت میندازن ووووخیلی چیزای دیگه که چون کاربری مولازم دارم سکوت می ...

اینترنت و وای فای هم تاثیر داره به نظرت؟

خدایا دوباره بغلم کن  

از خدا میخوام همه بچه ها بدون هیچ بیماری بزرگ بشن🤍

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
پسر من فروردین سه سالش میشه ماه پیش همینجا تاپیک زدم حرف نمیزنه بچه ها گفتن ببر گفتار درمان  ب ...

اره عزیزم اتفاقا پسر من همه حرفهاشو از رو همه برنامه های کارتونی یاد گرفت شبکه پویا براش بذار نگاه کنه خیلی زود حرف زدنو یاد میگیره 

پسر منم دیر حرف زد 

دو سال و نه ماهه بود که گفت مامان

الان نزدیک ۴ ماهه میبرم گفتاردرمان انقد خوب حرف زدنش راه افتاده که نگم برات

البته تو خانواده همسرم همه بچه ها از ۳ سالگی حرف زدن

ان شالله تا فروردین که تولد ۴ سالگیشه کامل کامل میشه گفتارش البته الانم خداروشکر خیلییییی بهتره و همه جملاتش مفهموم داره و همه متوجه میشن

دوستان خواهشا بچه هاتون دیر حرف زدن ببرین گفتار تا زود راه بیوفتن اکثرا بچه های بزرگ میارن چون الان تو مدرسه دچار مشکل شدن و مدرسه عادی هم الان بچه های دارای لکنت و کسی رو گفتارش مشکل داره رو ثبت نام نمیکنه.

تو را جانم صدا کردم و اینکه برتر از جانی ❤پسرم همه زندگیمه❤