2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160589 بازدید | 1471 پست

عزیزم افراد اتیسمی بعضیاشون خیلی باهوشن بعضیاشونم که نه اینجوری نیستن 

تا قبل که ۱۵سالگی اموزش ببینن میتونن دوباره بعد از اموزش برن مدرسه عادی و مث ادمای عادی زندگی میکنه 

و شما میتونین ببرین مدارس مخصوص خودشون تا قبل پانزده سالگی اگه به حالت عادی برگردن خیلی زیاده 

سه سالو نیم تقریبا. علایم خاصی نداره پسرم حرفمو نمیفهمه و حرف هم نمیزنه بقیه چیزاش عادیه

دوست عزیز حتما و حتما پیش پزشک های دیگه هم برید.

صرف اینکه صحبت نمیکنه دلیل بر اوتیسم نیست!!!

اوتیسم بی قراری بی دقتی عدم تمرکز عدم کنترل رفتار و..... تمام این موارد رو باهم داره 

تشخیص بیماری اوتیسم به این راحتیا نیست گلم

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه چی انجام دادیم نوار مغزMRI  و حتی ای بی آر آزمایش ها هیچکدام مشکل نداشت همه ش طبیعی بودن

عزیز پسر منم سه سالگی حرف زد ..فقط به حرف یه دکتر اکتفا نکن ..سنی نداره اصلا تو این سن ها تشخیص اتیشم سخته 

عزیزان به تاپیک من هم سربزنید لطفا🌹🙏🏻

با همه لحن خوش آواييم 💞در به در كوچه ي تنهاييم 🌹اي دو سه تا كوچه ز ما دورتر💖 نغمه ي تو از همه پرشورتر. 💙  ای نگهت، خاستگه آفتاب🥺 بر من ظلمت زده یک شب بتاب 😔 پرده برانداز، ز چشم ترم 💔 تا بتوانم به رخت بنگرم 🥀اي نفست يار و مددكار ما ♥كي و كجا وعده ي ديدار ما
حرف نمیزنه

سلام خواستم تجربمو بگم پسرمنم کلی ازعلائم اتیسم داشت که بعدویس های خانم موسوی فهمیدم بخاط تی وی دیدن توبچگی وکنترلگری هایی که من میکردم اینجوری شده  وبهش میگن سندروم صفحات الکترونیک .برای درمان هم قدم اول اینه کلا فضای مجازی اعم ازهرگونه صدا وتصویر روقطع کنید تی وی گوشی اهنگ کتاب اسباب بازی موزیکال اینارو رو قطع کنید .مراحل بعدی درمان هم ویس هاشونو گوش کنید تا متوجه بشید.

این شماره دستیارشونه پیام بدید ویس ها رو بگیرید رایگانن .

‎0916 050 6239 خانم فقیهی

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
دکتر ب پسر من گف پیش فعال هس . 

بابا دکترها همیشه که درست تشخیص نمی‌دن پسرها خیلی بازیگوشن جنب و جوششون بیشتر از دختر بچه هاست من پسرم خیلی شلوغ هستش ولی ماشاالله خیلی باهوش 

و باید بگم الان نود درصد علائم اتیسم ازبین رفته .وپسر م خیلی خیلی بهتر از پارساله نسبت به همین موقع.

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
پسرم ۴ سال و ۸ ماهشع دقیق . حرف میزنه اما بعضی کلماتش واضح نیستن . یا میبزمش بازار دست ب همه چیز میز ...

پسر منم مفهوم دیروز امروز نمی‌فهمه ولی دلیل بر پیش فعالی نیست بجای امروز میگه فردا ولی روابط اجتماعیش خیلی خوبه با همه زود جور میشه

اره عزیزم اتفاقا پسر من همه حرفهاشو از رو همه برنامه های کارتونی یاد گرفت شبکه پویا براش بذار نگاه ک ...

اره عزیزم پسر منم از همون داره یاد میگیره

بنی آدم رو اعصاب یکدیگرن 😐                                               نظرات من به شما مربوط نیس حوصله ی دعوا ندارم اگه مخالفی ریپلای نکن هموطن🖐