یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
با همه لحن خوش آواييم 💞در به در كوچه ي تنهاييم 🌹اي دو سه تا كوچه ز ما دورتر💖 نغمه ي تو از همه پرشورتر. 💙 ای نگهت، خاستگه آفتاب🥺 بر من ظلمت زده یک شب بتاب 😔 پرده برانداز، ز چشم ترم 💔 تا بتوانم به رخت بنگرم 🥀اي نفست يار و مددكار ما ♥كي و كجا وعده ي ديدار ما
سلام خواستم تجربمو بگم پسرمنم کلی ازعلائم اتیسم داشت که بعدویس های خانم موسوی فهمیدم بخاط تی وی دیدن توبچگی وکنترلگری هایی که من میکردم اینجوری شده وبهش میگن سندروم صفحات الکترونیک .برای درمان هم قدم اول اینه کلا فضای مجازی اعم ازهرگونه صدا وتصویر روقطع کنید تی وی گوشی اهنگ کتاب اسباب بازی موزیکال اینارو رو قطع کنید .مراحل بعدی درمان هم ویس هاشونو گوش کنید تا متوجه بشید.
این شماره دستیارشونه پیام بدید ویس ها رو بگیرید رایگانن .
0916 050 6239 خانم فقیهی
السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهمصل علی محمد والمحمد وعجل فرجهم
و باید بگم الان نود درصد علائم اتیسم ازبین رفته .وپسر م خیلی خیلی بهتر از پارساله نسبت به همین موقع.
السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهمصل علی محمد والمحمد وعجل فرجهم