2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160589 بازدید | 1471 پست
اره ایناش خوبن این کارا را انجام میده  ولی لغت اصن نمیگه دو تا سه تا فقط اونم نامفهموم

خیلی از بچها از مشکلات حسی علائم شبه اتیسم میدن همین ک میگی انگار چندشش میشه صورتشو جمع میکنه و نوک پا میره

بهتره بچه رو ببرین کاردرمانی تا با ماساژ و... مشکلات حسیش حل بشه

یا اگر پدر و مادر مطالعه کنن و وقت بزارن بچه هم مشکلاتش حاد نباشه راه میوفته اول باید تلویزیون رو بطور کامل حذف کنن و فرش حسی گواش بازی و رنگ انگشتی تو حمام _شن بازی_ اب بازی_ کف بازی_خمیر بازی_باهم خمیر نون درست کنن_بپر بپر_دست کردن تو حبوبات و کلی بازی حسی...

مشکلات حسی باعث میشه بچه دیر حرف بیاد

نه مشکل دیگه ای نداره فقط حرف مارو نمیفهمه

عزیزم یه سر به پیج خانم دکتر ولا موسوی بزن 

غلام همت آنم که زیر چرخ کمبود ز  هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است /دوتا گل پسر دارم ممنون میشم برا سلامتی وعاقبت بخیریشون صلوات بفرستی اگه فرستادی لایک کن منم بفرستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسر منم تازه تشخیص دادن بیش فعاله ، اولش کلی گریه کردم ولی خودمو جمع و جور کردم، سبک زندگیش رو تغییر ...

سلام عزیزم.به پسر منم گفتن بیش فعاله ولی روز به روز بدترم میسه.میشه به منم راهنمایی بدی و کمکم کنی بگی چیکار کنم؟که حالش بهتر بشه؟

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
عزیزم میشه بگین لطفا چی کار کرد ک خوب شده ؟

هیچ کاری نکرد بچش فقر محیطی داشت بخاطر اینکه مادرش محدودش میکرد دیگه دید اینطوره بچه رو محدود نکرد فرستاد تو جمع بچها خودش تو دوسال کم کم اوکی شد

این بچه هم ذاتن اروم و باکلاسه ادم کیف میکنه میبینتش الان

اگر مشکلی دارین من یسری  اطلاعات دارم میتونم در حد خودم کمکتون کنم شاید نتیجه بگیرین

اخ اخ اره این بچه ک میگم شدییییدن محدوده 

بله دیگه بچه بخاطر همین علائم شبه اتیسم میده چون مشکلات حسی داره اونایی ک گفتم رو انجام بدین صددرصد نتیجه میگیرین با اینهمه محدودیت همین ک درکش خوبه یعنی بچه زرنگیه 

نگران نباش داداشم تا 5 سالگی حرف نمیزد بهترین دکترای ایران بردیم یکی میگفت اتیسم یکی میگفت لال یکی دیگه عقب افتاده ولی دادشم هیچیش نبود الانم مثل بلبل حرف میزنه اگر به غیر این علایمی داره اون وقت باید شک کنی

پسرمو دیروز بردم کلتس شعر و قصهثبت نام کردم.بردم گذاشتمش سر کلاس.نیم ساعت بعد بهمزنگ زدن گقتن بیا ببرش نظم کلاسو کلا ریخته بهم.

مربیشون تا منو دید گفت بیشتر به بچت میخوره یه اختلالی داشته باش.ببر درمانش کن😭

گفتن از فردا هم دیگه نیارش.خیلی دلم شکسته و حالام بده.دیگه از بچم کاملا ناامید شدم🥺😭😭

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷