2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160404 بازدید | 1471 پست
انشاالله که صحیح و سالم باشه بچه گلت.

مرسی عزیزم براش دعا کنید، تا15 ماهگی تو شیرخوارگاه بوده متاسفانه فقط به جسمش رسیدن بچم همونجا معلوم نیست چی به سرش اومده😩😩دکتر کفت احتمالا تشنج کرده ولی متوجه نشدن

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
عزیزم گفتار درمانی ببرش و تا جایی که میتونی بازی کن باهاش، قصه بخون، شعربخون تا دایر کلماتش گسترش پی ...

الان دو دوهفته ای هست بچه زیاد می بینه. کامل باهاشون ارتباط می گیره و بچه های دیگه هر چی میگن میاد برا من تکرار می کنه البته با کلمات عجیب غریب.وقتی خودم براش شعر و قصه می گم اصلا توجه نداره ولی از بچه های دیگه الگو می گیره.

دو زبانه هم هست.یعنی هم فارسی هم ترکی رو کامل متوجه میشه ولی زبونش نمی چرخه واضح بگه.

نمی دونم می تونه از چی باشه

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم چندنا مركر  معروف ديگه رفتم پسرمو بردع بودم چون من كودك كار نميكنم توي فرم معرفي ننو ...

دقیقا همینطوره. بچه برادر منم همین بلا داشت سرش می اومدم یه مشت نادون فکر کنم سه جا بردن هی نقاشی بکش و فلان کن اخر تشخیصشون اوتیسم بود خدارو شکر نوبت پزشک کودکان داشت پزشک خودش این مرکزو معرفی کرد خدا به همشون و باقی روانشناسای متعهد خیر بده

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
ربط داره عزيزم  چند وقت پيش باز براش زينك نوشتن به دكتر داروخونه گفتم اينو گفت اره بهتره براش ...

داروخانه ها که بعضی هاشون انکاری ابوعلی سینا هستن اینقدر ادعا دارن ولی بازم اینا چون مکمل هستن زیادیش میتونه باعث بلوغ زودرس بشع ولی اوتیسم پیش فعالی نه

بگیم واکسن ماهم ۳۰سال پیش این واکسن هارو زدیم فولیک اسید خوردیم مکمل خوردم پس این مشکل اوتیسم چیزی هستش که هنوز کامل مشخص نشده دلیلش مثل زردی نوزاد مادر با وجودی کلی رعایت غذایی میکنه بازم بچع زردی میگیره هنوز علم نتونسته دلیل شو پیدا کنه 

الان دو دوهفته ای هست بچه زیاد می بینه. کامل باهاشون ارتباط می گیره و بچه های دیگه هر چی میگن میاد ب ...

همین دو زبانه بودن بی تاثیر نیست،سعی کن فقط یه زبان باهاش حرف بزنی تا وقتی کامل حرف بزنه، 

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
مرسی عزیزم براش دعا کنید، تا15 ماهگی تو شیرخوارگاه بوده متاسفانه فقط به جسمش رسیدن بچم همونجا معلوم ...

انشاالله که خیره

عزیرم خدا رو شکر که بچتون مادر مهربون و دلسوزی مثل شما داره.

پسر اشنای ما پنج سالش بود بهش میگفتی عمورو صدا کن اصلا نمیدونست عمو کیه گیج میزد قشنگ داشت مدرسه میرفت ما نگران ناقص حرف زدنش بودیم الان بیا ببین آقا شده مودب ترین و فهمیده ترین بچه تو فامیله ادم کیف میکنه این پسرو میبینه اگر رابطه اجتماعیت محدوده و بازی هایی ک بالا گفتم رو با بچه انجام بدی اوکی میشی اتیسم مجموعی از علائمه این چیزی ک شما گفتین از ارتباط محدوده و شبه اتیسم تلویزیون رو قطع کنید

الان دو دوهفته ای هست بچه زیاد می بینه. کامل باهاشون ارتباط می گیره و بچه های دیگه هر چی میگن میاد ب ...

شما باید تمرکز کنید روی زبان فارسی جلوش دیگه ترکی حرف نزنید 

دو زبانه بودن خودش اصلا باعث میشه بچه دیر حرف بزنه

داروخانه ها که بعضی هاشون انکاری ابوعلی سینا هستن اینقدر ادعا دارن ولی بازم اینا چون مکمل هستن زیادی ...

نه مادراي ما نه فوليك خوردن نه مكمل خوردن نه واكسن هايي كه الان ميزنن رو زديم 

دكتر دارو ساز خوب متعهدانه جواب ميده 

يبار وبتامين دي رو با بروشورش بگير و عوارضش رو بخون 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
نه عزیزم خب حتما خجالتیه ، خیلی بچه دیدم فوق العاده باهوشه ولی تو جمع ساکته ، حالا برعکس پسر من تو خ ...

خدا خیرت بده ته دلم همیشه میترسم از رفتاراش انقد که همه میگن چرا اینطوری میکنه چرا بغلشون نمیاد 

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
آره بدو بدو میاد

خوشگلم ان شاالله که دکتر تشخیص اشتباه داده. پسر دوستم حرف نمیزدم اونم سه سال نیمشه الان با دختر من گشته انقدر خوب میحرفه تازه یک ماهه زبون باز کردخ. نوه عموم هم تا ۷ سالگی حرف نزده. ببرش پیش بچه های دیگه سر و زبونش باز میشه به امید خدا

تو الان بارداری استرس برات اصلا خوب نیست

خدایا تو بساز ❤