2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160404 بازدید | 1471 پست
نگران نباش فقط باهاش حرف بزن وبحرفش بیار سعی کن مغزش به چالش بکشید با حرف زدن نتونست بگه بهش کمک کن ...

می دونی پسر من وقتی بهش می گم بگو جارو برقی. بخش بخش می کنم تقریبا درست می گه. بعد همون کلمه جاروبرقی رو تو جمله به روش قبلیش خودش می گه اوعه.یعنی ۶ر چه قدر هم تکرار می کنم آخر تو جمله برمی گرده به تنظیمات کار خونه. 

در عوض عاشق اینه وسایل خونه رو نگاه کنه و با وسایلای دیگه درست کنه. مثلا کولر جاروبرقی تلویزیون

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
خدا خیرت بده ته دلم همیشه میترسم از رفتاراش انقد که همه میگن چرا اینطوری میکنه چرا بغلشون نمیاد  ...

پسر من میترسه کسی نزدیکش بشه خیلی طول کشید سمت داییاشم رفت باشون اوکی شد البته اینمه همیشه نمیان بی تاثیر نیست یه داییش کلا حمله میکنه برا بوسیدنش ازون ک وحشت داره وقتی میاد منو خودشو تو اتاق حبس میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر منم با خیلی از بچه ها ارتباط نمیگیره و میزنتشون.حرفامم گاها گوش نمیده طبیعیه وتیسم و بیش فعالی ط ...

آخه با بچه های اطرافش فرق داره رفتارش ترسیدم البته تو خونه کامل شیطونه ولی بیرون پیرم میکنه

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
شما باید تمرکز کنید روی زبان فارسی جلوش دیگه ترکی حرف نزنید  دو زبانه بودن خودش اصلا باعث میشه ...

خوب من همیشه باهاش فارسی حرف می زنم ولی از بچگیش دور و بریام با هم دیگه ترکی زیاد حرف زدن

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
میشه بپرسی من جواب بدم مثلا پسرم خطر حس نمیکنه دوسنداره نزدیک بچه ها بشه کلا میان سمتش میچسبه به من ...

شک رو چی داری

حرف زدنش چجوریه

چندسالشه

باهاش حرف میزنی نگاهت میکنه

متوجه حرفات میشه کارایی ک میگی میکنه

اگه حرف میزنه فعل میگه منیت پیدا کرده تو افعالش مثلا میگه خوردم یا میگه خورد

حرکات عجیب غریب داره مثل لیس زدن سرامیک نگاه کردن به ماشین لباسشویی دوست داشتن حرکات تکراری و ریتمیک چرخیدن وراه رفتن تو خونه بی دلیل وانگار بی اراده

از اینکه شما لمسش کنید یا پدرش بدش میاد یا فقط نمیزاره بقیه لمسش کنن یا بهش نزدیک بشن

حرکات خیلی بی احتیاطانه مثلا بالای پله باشه چندتا پله و از اینکه شما نمیگیریدش مطمئن باشه و خودشو پرت کنه یا حرکات بی احتیاطانش در حد پرت کردن چندتا وسیله و پریرن از رو مبل و کابینت و رفتن رو وسیله هاست

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
خدا خیرت بده ته دلم همیشه میترسم از رفتاراش انقد که همه میگن چرا اینطوری میکنه چرا بغلشون نمیاد  ...

نه بابا مردم بیکارن فقط منتظرن یه عیب پیدا کنن از کسی بکوبن تو سرش ، اصلا گوشت بدهکارشون نباشه ، 

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
پسر من میترسه کسی نزدیکش بشه خیلی طول کشید سمت داییاشم رفت باشون اوکی شد البته اینمه همیشه نمیان بی ...

وای انگار من و دخترمید از داداش بزرگم وحشت داره چون به روش خودش باهاش شوخی کرد اینم ترسید الان جایی باشیم اونم باشه کلا میمونه بغلم اونم سرپا ولی داداش کوچکم دوس داره چون به حرفیه بیرون میبرمش ولی در کل خیلی بچه سختیه خیلی اذیت شدم

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
نه بابا مردم بیکارن فقط منتظرن یه عیب پیدا کنن از کسی بکوبن تو سرش ، اصلا گوشت بدهکارشون نباشه ،&nbs ...

آره به خدا طوری از بچه ۲ ساله حرف میزنن انگار که تو این سن تربیت پذیره من بد بار آوردمش در حالی که هیچکی اندازه من اسیر بچه نیس ...

نه مادراي ما نه فوليك خوردن نه مكمل خوردن نه واكسن هايي كه الان ميزنن رو زديم  دكتر دارو ساز خ ...

من نمیدونم شما چرا نزدید واکسن ولی ماها کارت شو داشتیم تا یه مدت پیش بعد مامانم هم فولیک اسید میخورد اهن اینارو 

تازه من روی پسرم که میگم شرو شور هستش بخدا زیر نظر طب سنتی بودم مکمل نخوردم درست اصلا به خودش هم مکمل اهن مولتی هیچی ندادم ولی ماشالله از دخترام فضول تره 

ولی خوب هیجی بدون تاثیر نیست ولی نه در این حد الان تمان دوستام این سه سال کرونا هرچی مکمل هستش دادن بچه هاشون هیج کدوم نه پیش فعال شدن نه اوتیسم اما من کلا اعتقادی مکمل ندا رم بدم همه اش هم گیر دکترم که بچه هام سرماشون خوب نمیشه چون دکترش میگه لازم ندارن فقط فولیک اسید بده بهشون

پسر من ۷ سالشه همچنان حرف نمیزنه مدرسه استثنائی گذاشتم خیلی کم توجه هست . خیلی دیر ارتباط میگیره . همه کادی براش کردم هر دکتر و آزمایش و نوار سیتی گرفتم هیچ چی نشون ندار هیچ تشخیص دقیقی ندادن . یکی گفت تاخیر یکی گفت سی پی یکی گفت ممکنه توی طیف باشه یکی گفت کم توجه یکی گفت پیش فعال

اینا علمیه یا فقط درحد حرفه؟حالا ی کاربر گفت بخاطر فولات زیاذ ک تو اسبد فولیکه

بیماری هایی که قبلا خیلی کم بودن الان بشدت زیاد شدن نازایی سرطان بیماری کودکان مثل اوتیسم و بیشفعالی  یادیرزبانی

دلیل اصلیشون بخاطر غذای ناسالم و عادات غذایی بدی که دچارش شدیم

هرچی که فکرش رو بکنی ناسالم نمک و آبی ک میخوری ناسالم داروهایی ک بی تاثیر شدن و بدن مقاوم شده بهشون و بخاطر ارتباط بچه ها با گوشی و تیوی و عدم فعالیتهای بدنی و ذهنی.

همشون باهم کافیه تا بدن از تنظیماتش در بیاد

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤