2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160404 بازدید | 1471 پست
خوب من همیشه باهاش فارسی حرف می زنم ولی از بچگیش دور و بریام با هم دیگه ترکی زیاد حرف زدن

منم اشتباه کردم بدجور سر این دوزبانه بودنش در واقع بدترین سم برا یه کودک هسش دچار سردر کمی میشه ببین تو کدوم راحت با اون زبان حرف بزن اگه شما تو خونه یا شوهرتون ترک حرف بزنی که کودک اونو بار میگیره بیشتر از محیط تاثیر میگیره تا خودتون فارسی حرف زدن دخترم من از سی و چهار ماهگی به حرف اومد فقط تاثیر منفی داره تو نحوی حرف زدن تو توضیح تصاویر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتیسم چندتا علامت داره  اولیش حرکات کلیشه ای مثل دور خودش چرخیدن یا چرخ ماشین فقط چرخوندن  ...

یعنی چی دور خودش چرخیدن؟پسر من تو خونه خیلی میچرخه یعنی دور یه دایره ی فرضی میچرخه.دوسال و یک ماهشه.حرف هم زیاد واضح نمیزنه نگران کننده س؟

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
بیماری هایی که قبلا خیلی کم بودن الان بشدت زیاد شدن نازایی سرطان بیماری کودکان مثل اوتیسم و بیشفعالی ...

اره مال مواد شیمیایی دیگه الان حتی میوه ها طبیعی هم نیستن همه شون یا گلخونه ای یا دستکاری ژنتیکی شدن 

اینی که تکرار میکنه حرف هارو مثل اکو فکر کنم علایم اوتیسم هستش بازم بپرسید

یه جایی دوست داره مثل بچه های دیگه تو چشم باشه.ولی از خودش هم زیاد حرف می زنه. فقط حرفاش واضح نیست

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
میشه بپرسی من جواب بدم مثلا پسرم خطر حس نمیکنه دوسنداره نزدیک بچه ها بشه کلا میان سمتش میچسبه به من ...

دقیق دختر منم همینه

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
منم اشتباه کردم بدجور سر این دوزبانه بودنش در واقع بدترین سم برا یه کودک هسش دچار سردر کمی میشه ببین ...

خوب متاسفانه شوهر من از وقتی پسرم کوچیک بود شروع کرد با من ترکی حرف زدن رو هر چی هم گفتم گوش نکرد. گفت بزار بچه ترکی رو هم یاد بگیره حالا بچم این جوری شده

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
گفتاردرمان با کاردرمانی بردید

آره چندتا گفتار درمان عوض کردم گفتم شاید روشش برای پسر من خوب نباشه ولی بازم بیفایده. اصلا از گفتاردرمان متنفره . اینقدر باهاش حرف میزنم و بزور ازش میخوام کلمه بگه دیگه وقتی میخوام چیزی بگم گوشاشو میبنده

یه جایی دوست داره مثل بچه های دیگه تو چشم باشه.ولی از خودش هم زیاد حرف می زنه. فقط حرفاش واضح نیست

نترس چیزی نیست پس 

پسرم نزدیک ۳سال و نیم بردم دندون پزشکی خانمه گفت چون نور میزنم صورتش چشماشو مبینده پسرتون اوتیسم داره منم اصلا شوک شده بودم اومدم بیرون روبروش درمانگاه بود که کاردرمان با گفتاردرمان مینشستن رفتم نوبت گرفتم جلسه اول کاردرمان هر سوالی ازش پرسید جواب داد جلسه بعدش گفتار درمان پرسید جواب داد اینقدر اعصاب شون خورد شد گفت دندون پزشگه غلط کرده همیچین حرفی زده از کدوم دانشگاه مدرک گرفته 

شک رو چی داری حرف زدنش چجوریه چندسالشه باهاش حرف میزنی نگاهت میکنه متوجه حرفات میشه کارایی ک میگ ...

خرف میزنه ولی خیلی واضح نه میدونی لجبازه ولی انجام میده دوسداره پخشو پلا کنه همش پرت کنه کارای خطرناک مثلا میز اشپزخونه رو انقد تکون داده از صداش خوشش میاد شل شده هی میگیم نکن بیفایده پرت میده وسیله ب قصد ازار

ولی ترسوعه با احتیاط از پله میاد پایین یا میگه ببرم پایین میترسه یا میگه بغلم کن شیش ماهه دنیا اومده عضلاتش بکن قوی نییتن اینکه‌خودم همش کاراشم کردم بی تاثیر نیست همسناش میدون از پله این نمیتونه

اره حرکات بی احتیاطانض در حد پرت کردنه احسام سنگینه ولی میدونه نباید ب چاقودس بزنه میکه با هم پرتقال ببریم