2777
2789
عنوان

خانما بیاید شما چنین اتفاقی تو مدرسه بچتون میفتاد چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 27 پست
دخترای دبیرستانی اکثرا خودشون کرمکی هستن. دوران ما هم بچه هایرفتن طبقه بالا از پنجر سر در میورد برا ...

نه اتفاقا اینا بچه های خوبی هستن 

دوتا مدرسه پسرانه کنارشونه کیپ تو کیپ البته جفتشون کوچکتر از اینان

ولی خیلی خوبن تا الان هیچ مشکلی پیش نیومده یا حتی هیچ حرف و حدیثی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو دوران دانشجویی ؛ همیشه تو مسیر دانشکده یک لاتی بود مزاحم بچه هایی میشد که پیاده از خوابگاه تا دانشکده میرفتن.

اخر سر یکی از بچه ها یک نامه نوشت( دانشکده بسیار منفعل بود) همه مون امضا کردیم.

شکایت کردیم.

تو دادگاه محکوم شد به ۶۰ ضربه شلاق.

اومدن حکم تو خیابون؛ همون محلی که وایمیستاد و مزاحم میشد.اجرا کردن

خودم برم اموزش پرورش گزارش بدم؟

برو حراست آموزش پرورش   برو دفتر امام جمعه ازشون کمک بخواه  اون مدیر بی‌شعور رو ادب میکنن   زنگ بزن اورژانس اجتماعی ازشون بپرس چکار کنی چه کار میتونن بکنن     این کار رو به عنوان وظیفه اجتماعی برای ثوابش انجام بده   کافیه شروع کنی خدا خودش درها رو برات باز میکنه 

یعنی مدیر عکس العمل نشون نمیده ؟؟!

خبر ندارم

ولی هیچکار نکرده که این هنوز به کارش ادامه میده از موقعی که دختر من وارد این مدرسه شده تا الان که سال اخرشه مزاحمت ایجاد میکنه هیچکس هیچکاری نمیکنه نه والدین نه مدیر نه معاون نمیدونم چرا واقعا؟؟؟

من خودم تازه خبر دار شدم چنین هست بهم گفت گفتم خب چرا زودتر نگفتی  

خبر ندارمولی هیچکار نکرده که این هنوز به کارش ادامه میده از موقعی که دختر من وارد این مدرسه شده تا ا ...

خدا لعنتش کنه حتما برید اداره آموزش پرورش اینجوری اون مدیر بی مسئولیت هم زیر سوال میره و میتونید مدرک داشته باشین برید کلانتری شکایت کنید