2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160983 بازدید | 1471 پست
مادریم دیگه پسر منم اوتیستیکه آسپرگر 3سال زندونیه خونه بودم 5سال سخت ترین شرایط و تحمل کردم خیلی سخ ...

بچه ی منم درحد کلمه حرف میزنه یا هرچی من میگم فقط تکرار میکنه  به اسمش واکنش نشون میده اگه من صداش کنم

ولی اگه کسه دیگه ای صداش کنه خیالشم نیست خیلی میترسم اوتیسم داشته باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی اتفاقا دوس داره گوشی شدید و بیشتز 

اگه دلتون برا بچه تون میسوزه کاملا قطع کنید فضای مجازی رو

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

با بچت کار کن محیط زیباوبچه گانه براش ‌درست کن یه شهر بازی کم هزینه تو خونه براش درست محیط خنده وبچه گانه مطمئن باش  زبون باز میکنه اینام یه چیزی یاد گرفتن جهت خالی نبودن عریضه بهت گفتن 

بچه ی منم درحد کلمه حرف میزنه یا هرچی من میگم فقط تکرار میکنه  به اسمش واکنش نشون میده اگه من ص ...

فقط باید هوشیار باشی نگران نباش نترس...

من علائمش رو کامل گذاشتم تو تاپیک بخون بنویس یا شات بگیر داشته باشی فقط هوشیار باش حواست به رفتارهاش باشه انشالله که جیزی نیست، 

واقعاچرا فکر میکنی تومقصری اوتیسم یه بیماری ژنتیکیه فقط یکم دیر تشخیص داده میشه هیییچ ربطی به شماندا ...

بخویش دلیلش ژنتیکه.

محیط و آلودگی هام روش سوار میشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
فقط دوتا متخصص توی قم بود و بردم پیش اونی که میگفتن کار بلده. اما مدارکش هست و میتونم جای دیگه هم بب ...

فیلم بگیر از اونا.

ولی فقط از روی حرف نزدن نمیگن اتیسم.

کلی تست و علائم و ...داره.

در هر حال فرق خاصی هم نداره.

چه تاخیر چه اتیسم.باید باهاش کار بشه.تا برسه ب هم سن هاش

این که گفتی معنی خطر و نمیفهمه پسر منم هست! شده خودشو پرت میکنه جلوی ماشین از پله ها دوتا دوتا جفت ...

بچه ی سه سال دیگه ته.

نباید بکنه.

ولی خوب ممکنه بیش فعال باشه.

گلم دختر من ۲ونیم سالشه بعضی وقتا حرفمو گوش نمیده بعضی وقتا هر چی میگم با یه چشم گفتن انجام میده کام ...

گوشی و تی وی رو حذف کنین کلا.

البته باید تا دو سال و نیم حذف میکردین

پسر منم تقریبا سه سالشه. کلمات رو واضح نمی گه. وقتی بهش میگی فلان کار رو بکن کامل انجام میده و تقلید ...

تک کلمه داره؟

من متیل ب ۱۲ میدم ده روزیه، جمله بندی هاش زیاد تر شده.

عزیزمم اصلا نگران نباش بعضی دکترام الکی شلوغش میکنن من کم پیش میاد تو تایپیکی نظر بنویسم اما تایپیک شمارو که خوندم اومدم بهت بگم که برادرزاده من 4 یا 4 سال و نیمش بود حرف زد مثل بچه های دیگه بود اما نه حرف میزد نه حتی صداش میکردیم جوابی یا عکس العملی نشون میداد مثل اینکه کسی کر و لال باشه اونطوری امااا بعدش یهو زبون باز کرد و الان بقدی باهوشه که تو شنا و چرتکه رتبه کشوری اورده ان شاالله بچه شمام همینطوره ،در ثانی اوتیسم اصلا علائم خاص دیگ هم داره فقط یه حرف نزدن که نشد اوتیسم اما چون مادری و میدونم الان خیلی دلولپسی بنظر من پیش دکتر دیکه ای هم ببرش ونظر اون ببین چیه همیشه برای اینجور مسائل فقط به یج دکتر افاقه نکنید شده حتی به چندین دکتر ببریدش پسر همسایمونم 4 سالشه حرف نمیزنه دکتر گفته اذیتش نکنید خودش زبون باز میکنه

تحمل نداره نباشی...دلی که تو تـنـهــا خــداشـی❤
واقعا؟بخاطر اسبد فولیکه؟

این دوستمون اشتباه نوشتن.

از هر ۴ مادر یکیشون ژن معیوبی دارن ک نباید اسید فولیک بخورن.

یا باید برن آزمایش بدن ببینن مشکلی هست یا نه، یا باید بجاش نوع فعالش ک عضلات نام داره رو بخورن.