من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اگه دلتون برا بچه تون میسوزه کاملا قطع کنید فضای مجازی رو
السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهمصل علی محمد والمحمد وعجل فرجهم
با بچت کار کن محیط زیباوبچه گانه براش درست کن یه شهر بازی کم هزینه تو خونه براش درست محیط خنده وبچه گانه مطمئن باش زبون باز میکنه اینام یه چیزی یاد گرفتن جهت خالی نبودن عریضه بهت گفتن
عزیزمم اصلا نگران نباش بعضی دکترام الکی شلوغش میکنن من کم پیش میاد تو تایپیکی نظر بنویسم اما تایپیک شمارو که خوندم اومدم بهت بگم که برادرزاده من 4 یا 4 سال و نیمش بود حرف زد مثل بچه های دیگه بود اما نه حرف میزد نه حتی صداش میکردیم جوابی یا عکس العملی نشون میداد مثل اینکه کسی کر و لال باشه اونطوری امااا بعدش یهو زبون باز کرد و الان بقدی باهوشه که تو شنا و چرتکه رتبه کشوری اورده ان شاالله بچه شمام همینطوره ،در ثانی اوتیسم اصلا علائم خاص دیگ هم داره فقط یه حرف نزدن که نشد اوتیسم اما چون مادری و میدونم الان خیلی دلولپسی بنظر من پیش دکتر دیکه ای هم ببرش ونظر اون ببین چیه همیشه برای اینجور مسائل فقط به یج دکتر افاقه نکنید شده حتی به چندین دکتر ببریدش پسر همسایمونم 4 سالشه حرف نمیزنه دکتر گفته اذیتش نکنید خودش زبون باز میکنه