2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160955 بازدید | 1471 پست
نه اصلا کم نیس. منتها بچه ها افسردگی و دلمردگیشونو مثل آدم بزرگا نشون نمی دن.  حدود 20 جلسه

میشه بیشتر توضیح بدید؟ 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می دونم ولی ی سریا میگن عفونت مادر ی سریا میگن کمبود ویتامن دی الودگی هوا.نمی دونم واقعا انقدر فکرم ...

عزیزم سوره حجرات بخون هر روز برای سلامت جنین هستش و هر روز صدقه بذار کنار

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
حرف نمیزنه

من بهت میگم

گوشی تلویزیون. کاردرمانی گفتاردرمانی.گرفتن استقلال بچه و رهانکردنش باعث اوتیسم میشه

بچه منم تشخیص گرفته بود بیاالان ببینش‌.

من زیرنظر دکتر ولاموسوی هستم. فقط وویساشو گوش بده رایگانم هست.کل هزینه ای ک من کردم ۴۰۰ تومن بود.ک یک جلسه گفتار وکاردرمانیه. باهمه هستم بخدا قسم ک اوتیسم نادره.بابا چطور ی دفعه اینقد زیاد شد.فقط وویسای دکتر ولا موسوی رو گوش بدین.بازم میگم رایگانه.بخدا بجون بچم تبلیغ نیست.معجزه ها کرده این روش. استارتر غصه نخور فقط ی پیام بده بهش.درمانو شروع کن.۶ ماه بعد بیا همینجا ب بقیه هم بگو.توکل برخدا

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
منم یه سال و نیمه بچم تشخیص اتیسم گرفته، اوایل غصه خوردن هامو بروز میدادم الان اما یواشکی غصه میخورم ...

پسرم منم اوتیستیکه آسپرگر  خدارو شکر خیلی بهتر شده تکلمش عالیه امروز یکی از مادرهایی که بچش تکلم نداشت هم دوره ای پسر من بود وقتی میرفتیم کلنیک بعد 3سال بردن خبر داد پسرش داره حرف میزنه🥰😍

کدوم قسمتو عزیزم؟ در مورد کلینیک؟ 

میشه در خواست دوستیمو قبول کنید؟ 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
کدوم قسمتو عزیزم؟ در مورد کلینیک؟ 

نه بچه تون

تروخدا پست منو بخون. میدونم چه زجرهایی ‌ نکشیدی.خودم عمیقا کشیدم ودرکت میکنم.فقط باروش دکتر موس ...

پسر من الان خوب شده خداروشکر

یعنی 100درصد که درمان نداره ولی میشه گفت پسرم 98درصد مشکلاتش حل شده 1سال و نیم کاردرمانی ذهنی و جسمی و گفتار درمانی و مشاورههای متخصصهای روانپزشکای کودکان 3دوره دارو درمانی یه سری شربت و آمپول برای پیشرفت گفتارش

3 سالشه، هنوز جمله نمیگه فقط کلمه، وسیله پرت میکنه، بچه ها رو میزنه گاهی، معنی خطر رو درک نمیکنه، از ...

مادریم دیگه پسر منم اوتیستیکه آسپرگر

3سال زندونیه خونه بودم 5سال سخت ترین شرایط و تحمل کردم خیلی سخته خیلی مخصوصا یه سری مشکلات غیر طبیعی و رفتارهای غیر نرمال و عجیب😔

پیج خانم لادن طباطبایی توی اینستا رو دنبال کنید. ایشونم اوتیسمی هست بچشون. . 

4444شمع تراپی برای ارامش پاکسازی عالی رفع سنگینی جذب معشوق بازگشت معشوق. باط ل کردن سحر عااالی دارم. قانون جذب اموزش شمع تراپی. آموزش فرشتگان وکمک از فرشتگان. 8888🧚🧚🧚🧚

امیدوارم حال دلتون زود زود خوب وبهتر بشه 

4444شمع تراپی برای ارامش پاکسازی عالی رفع سنگینی جذب معشوق بازگشت معشوق. باط ل کردن سحر عااالی دارم. قانون جذب اموزش شمع تراپی. آموزش فرشتگان وکمک از فرشتگان. 8888🧚🧚🧚🧚
نه بچه تون

پسر برادرم بود به خاطر یه سری مشکلات از پدرش جدا مونده بود و مورد خشونت یه عده دیگه مادرشم چون سرش شلوغ بود بی حوصله بود بچه افسردگی گرفته بود. عملا لال شده بود انگار که قهر کامل بود. بازی نمی کرد. یه وسیله می دادیم دستش، می گرفت ولی رمق نداشت بازی کنه. حتی کنجکاو هم نبود. یکی دوتا کار که خییییلی دوست داشت رو به زور انجام می داد آب رو از این ظرف بریزه تو ظرف دیگه و اینا... 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا