2777
2789
عنوان

جرئت ندارم خودم رو بکشم

182 بازدید | 10 پست

برای همین از خود تقاضای مرگ دارم.    ببخشید چون اینجا زیادم هم بیکارم هم بیخود هم احمق هم ناموفق هم روانی هم شکاک هم نشخوار فکری

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

لطفا اینو نگو .

حتما یه حکمتی بوده که خدا زنده نگهت داشته .

همه اینام که گفتی با یذره تلاش درست میشه پس غصشونو نخور و به جاش با توکل بر خدا زندگی کن (:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هم وسواس درسی هم معما های ذهن آزار دهنده

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

لطفا اینو نگو .حتما یه حکمتی بوده که خدا زنده نگهت داشته .همه اینام که گفتی با یذره تلاش درست میشه پ ...

ما با هم حرف زدیم تو کاربری قبلیم

هم همین رو بد می بینم

ما با هم حرف زدیم تو کاربری قبلیم

یادم هست .فک نمی کنم صحبت کرده باشیم چون کاربریتون در حال تعلیق شدن بود اون موقع  ...

یادم هست .فک نمی کنم صحبت کرده باشیم چون کاربریتون در حال تعلیق شدن بود اون موقع ...

الان که خداروشکر مشکلی نیست ،لطفا یکی یکی مسئله هاتون رو بفرمایید ،بیندیشیم راه حلش چیه .