گلم یه کودک اوتیسم امکان داره از نوزادیش علائم رو داشته باشه یا اینکه علائم از 2سالگی و 3سالگی خودش رو نشون بده پسر خود من اوتیستیکه آسپرگر.
نوزادی که اوتیسم باشه کم خواب و بیقراره و بی دلیل گریه میکنه همش نق میزنه حتی درصورتی که جاش تمیزه- شکمش سیره دلدرد یا گوش درد هم نداره ولی همش نق نق میکنه.
درصد اوتیسم در پسران و بچه های نارس بیشتره پسره من ۸ماهه دنیا اومد.
نوزادی که مشکل اوتیسم داره قان و قون و لبخند و بازی نداره همیشه یبوست داره.
البته فقط یبوست دلیلی برای اوتیسم نیست چون روده تنبل هم همین مشکل رو داره
نوزاد و کودک اوتیسم به لمس حساسه
کسی که میخواد لمسش کنه اجازه لمس به طرف مقابل نمیده.
تو محیط شلوغ بی نهایت شدید واکنش نشون میده جیغهای شدید و گریه های شدید کلا در محیطی خارج از محیط خونه مثلا مهمونی- پارک- حتی خرید رفتن بیقراره و مرتب گریه میکنه تا از اون محیط خارج بشین.
پسر من مشکلات نوزادی فقط یبوست رو داشت و رفتن درمحیط خارج از خونه به شدت گریه میکرد و بیقرار بود.
من ۳سال تمام زندانی خونه بودم و نمیتونستم پامو بزارم از خونه بیرون.
بعضی از بچه های اوتیسم سرهای بزرگتر از حد معمول و نرمال دارن.
اکثرا کف پای صاف دارن.
با بزرگتر شدن نوزاد کم کم نشانه های بیشتری مشخص میشه و کم کم رفتارهای بچه بحرانی تر میشه و در ۲سالگی تقریبا دیگه این مشکل خودشون نشون میده.
کودک اوتیسم همچنان در محیط خارج از خانه بیقراره و لمس شدن رو دوست نداره
شاید بی دلیل بخنده به اسباب بازی خاصی شاید حساس باشه.
با اسباب بازیهاش بازی نمیکنه و بازیهای نرمالی نداره مثلا بجای بازی نرمال با ماشین علاقه خاصی به لاستیکهای ماشین داره یا چرخهای ماشینهای واقعی موقع چرخیدن، چرخش ماشین لباسشویی و مخلوط کن، پنکه.
مثلا یه سری چیزها رو پشت سر هم و به ردیف قطار وار میچینه روی انگشتهای پاهاش یا همون پنجه اکثرا راه میره.
همچنان از محیط خارج از خانه بیقراری میکنه حتی شدیدتر...
کودکان اوتیسم بی نهایت حساسن صداهارو چندین برابر چیزی که هست میشنون
مثلا مهمانی که همه حرف میزنن یا پارک
کودک اوتیسم چندین برابر بیشتر و شدیدتر این صداهارو میشنون و ما انسانهای نرمال نمیشنویم برای همین جیغ میزنن مغزشون پر از صداو همهمه ست.
فوق العاده حسشون یا خیلی قویه یا شدیدا صعیف پسر من شدید بود.
اکثر کودکان اوتیسم چشایی خیلی شدیدی دارن طوری که مثلا یه ترکیبی از غذایی رو ما میخوریم محتویات اون غذا رو جداگانه حس نکنیم ولی کودکان اوتیسم کاملا حس میکنن برای همین این دسته وزن پایینی دارن و فوق العاده بد غذان و اون دسته که حس ضعیفی دارن خیلی پر خورن و خیلی اضافه وزن دارن.