2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160946 بازدید | 1471 پست
سلام عزیزم به پسر منم روانپزشک گفت احتمالا اتیسمه پسرم ۲سال و ۸ماهه هست ۴ماه پیش بردمش دکتر و گفت ...

ببین منم یکی دوماهه با دکترموسوی آشنا شدم

خدا خیرش بده چقدر آرامش گرفتم از ویساش

تا دلت بخواد کلاس فرزند پروری رفته بودم داشتم روانی میشدم،چون همش این مشاور ها این حس رو به من میدادن که من مادرکافی برای بچم نیستم،نکنه الان فلان کار رو‌کنم فلان طرحواره ایجاد بشه و....

خلاصه حرفای خانم دکتر رو شنیدم آرامش برگشت توزندگیم

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
سلام عزیزم به پسر منم روانپزشک گفت احتمالا اتیسمه پسرم ۲سال و ۸ماهه هست ۴ماه پیش بردمش دکتر و گفت ...

تلویزیون که زیر پنج سال ممنوعه...خیلی بده...بعد تاپیک بغلی با افتخار میگ بچه من که زیر پنج سالم بود این وقت شب تازه داره جیران نگاه میکنه..تازه کارم ندارم که مناسب سنش هست یانه...ممنوعیت از نظر علمی

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سه سالو نیم تقریبا. علایم خاصی نداره پسرم حرفمو نمیفهمه و حرف هم نمیزنه بقیه چیزاش عادیه

با مرکز خانه ی رشد به نظرم ارتباط بگیری خوبه،داخل اینستا هم پیج دارن و کارشون اینترنتیهkhalilislp

اوتیسم کهفقط با یه نشونه نمیشهتشخیص داد باید چند تا علامت با هم باشه

اگه فقط حرف نمیزنه نمیشه گفت اوتیسم هستش شاید تاخیر گفتاری داره🤔

کمکت حرف میزنه ؟ من هرچی میگم چی بگو هم نمیگه

عزیزم هنوز زوده نگران نباش

ولی تا میتونی با بچت فوت کار کن هر چقدر بچه بتونه خوب فوت کنه کم کم میتونه خوب حرف بزنه اینو دکتر گفتار پسرم گفت خداروشکر الان پسرم خیلی خوب شده 

تو را جانم صدا کردم و اینکه برتر از جانی ❤پسرم همه زندگیمه❤
اگر این حرف درسته چرا همه بچه ها زردی نمیگیرن من چندتا دکتر پرسیدم خانم زنان هم سوال کردم گفت مشخص ن ...

میگم تو دوران جنینی بچه از طریق همون بندناف دفع میکنه این رنگ های صفراوی رو،وقتی ب دنیا میاد،چون خودش هنوز بعضی آنزیم ها و....ک دقیق یادم نیست اصطلاحش،رو نمیتونه دفع کنه درست،وارد خون میشه،این ک میگی بعضیا ندارن،اونا ن اینکه ندارن،دارن

ولی کمه میزانش در حدی نیست ک نیاز ب لامپ و بستری شدن داشته باشن

تلویزیون که زیر پنج سال ممنوعه...خیلی بده...بعد تاپیک بغلی با افتخار میگ بچه من که زیر پنج سالم بود ...

دقیقا... تلویزیون و گوشی واسه بچه یعنی ظلم

یه مدت تلویزیون رو خاموش کنین ببینین چقد همه چی عوض میشه

حتی مامانا هم حالشون بهتر میشه

من برای سرگرمی بافتنی میکنم ، پیشنهاد میدم شما هم نقاشی ، حیاطز ، ... انجام بدین

اولین کاری که میکنی قطع کامل تلویزیون،گوشی،تبلت،موسیقی .اسباب بازی موزیکال.هرچیز مجازی و اهنگین

چه بسا کودک شما،سندروم فضای مجازی باشه.

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
پسر منم تازه تشخیص دادن بیش فعاله ، اولش کلی گریه کردم ولی خودمو جمع و جور کردم، سبک زندگیش رو تغییر ...

عزیزم علایمش چیه؟؟

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
چقدر این روزا اتیسم زیاذ شده..دلیل ممکنه چی باشه؟

من بهت میگم

گوشی تلویزیون. کاردرمانی گفتاردرمانی.گرفتن استقلال بچه و رهانکردنش.

بچه منم تشخیص گرفته بود بیاالان ببینش‌.

من زیرنظر دکتر ولاموسوی هستم. فقط وویساشو گوش بده رایگانم هست.کل هزینه ای ک من کردم ۴۰۰ تومن بود.ک یک جلسه گفتار وکاردرمانیه. باهمه هستم بخدا قسم ک اوتیسم نادره.بابا چطور ی دفعه اینقد زیاد شد.فقط وویسای دکتر ولا موسوی رو گوش بدین.بازم میگم رایگانه.بخدا بجون بچم تبلیغ نیست.معجزه ها کرده این روش. استارتر غصه نخور فقط ی پیام بده بهش.درمانو شروع کن.۶ ماه بعد بیا همینجا ب بقیه هم بگو.توکل برخدا

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
دکتر ولا موسوی استاد دانشگاه تهران که درمورد اوتیسم مشاوره هم میده می‌گفت خیلیا اوتیسم نیستن تشخیص غ ...

گلم یه کودک اوتیسم امکان داره از نوزادیش علائم رو داشته باشه یا اینکه علائم از 2سالگی و 3سالگی خودش رو نشون بده پسر خود من اوتیستیکه آسپرگر. 

نوزادی که اوتیسم باشه کم خواب و بیقراره و بی دلیل گریه میکنه همش نق میزنه حتی درصورتی که جاش تمیزه- شکمش سیره دلدرد یا گوش درد هم نداره ولی همش نق نق میکنه.

درصد اوتیسم در پسران و بچه های نارس بیشتره پسره من ۸ماهه دنیا اومد.

نوزادی که مشکل اوتیسم داره قان و قون و لبخند و بازی نداره همیشه یبوست داره.

البته فقط یبوست دلیلی برای اوتیسم نیست چون روده تنبل هم همین مشکل رو داره 

نوزاد و کودک اوتیسم به لمس حساسه

کسی که میخواد لمسش کنه اجازه لمس به طرف مقابل نمیده.

تو محیط شلوغ بی نهایت شدید واکنش نشون میده جیغهای شدید و گریه های شدید کلا در محیطی خارج از محیط خونه مثلا مهمونی- پارک- حتی خرید رفتن بیقراره و مرتب گریه میکنه تا از اون محیط خارج بشین.

پسر من مشکلات نوزادی فقط یبوست رو داشت و رفتن درمحیط خارج از خونه به شدت گریه میکرد و بیقرار بود.

من ۳سال تمام زندانی خونه بودم و نمیتونستم پامو بزارم از خونه بیرون.

بعضی از بچه های اوتیسم سرهای بزرگتر از حد معمول و نرمال دارن.

اکثرا کف پای صاف دارن.

با بزرگتر شدن نوزاد کم کم نشانه های بیشتری مشخص میشه و کم کم رفتارهای بچه بحرانی تر میشه و در ۲سالگی تقریبا دیگه این مشکل خودشون نشون میده.

کودک اوتیسم همچنان در محیط خارج از خانه بیقراره و لمس شدن رو دوست نداره

شاید بی دلیل بخنده به اسباب بازی خاصی شاید حساس باشه.

با اسباب بازیهاش بازی نمیکنه و بازیهای نرمالی نداره مثلا بجای بازی نرمال با ماشین علاقه خاصی به لاستیکهای ماشین داره یا چرخهای ماشینهای واقعی موقع چرخیدن، چرخش ماشین لباسشویی و مخلوط کن، پنکه.

مثلا یه سری چیزها رو پشت سر هم و به ردیف قطار وار میچینه روی انگشتهای پاهاش یا همون پنجه اکثرا راه میره.

همچنان از محیط خارج از خانه بیقراری میکنه حتی شدیدتر...

کودکان اوتیسم بی نهایت حساسن صداهارو چندین برابر چیزی که هست میشنون

مثلا مهمانی که همه حرف میزنن یا پارک

کودک اوتیسم چندین برابر بیشتر و شدیدتر این صداهارو میشنون و ما انسانهای نرمال نمیشنویم برای همین جیغ میزنن مغزشون پر از صداو همهمه ست.

فوق العاده حسشون یا خیلی قویه یا شدیدا صعیف پسر من شدید بود.

اکثر کودکان اوتیسم چشایی خیلی شدیدی دارن طوری که مثلا یه ترکیبی از غذایی رو ما میخوریم محتویات اون غذا رو جداگانه حس نکنیم ولی کودکان اوتیسم کاملا حس میکنن برای همین این دسته وزن پایینی دارن و فوق العاده بد غذان و اون دسته که حس ضعیفی دارن خیلی پر خورن و خیلی اضافه وزن دارن.

3 سالشه، هنوز جمله نمیگه فقط کلمه، وسیله پرت میکنه، بچه ها رو میزنه گاهی، معنی خطر رو درک نمیکنه، از ...

پیش چ دکتری بردی چون پسر منم دقیقا ایطوره.

تهرانید؟

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

نیت کردم اگ حین درمان نتیجه گرفتم بیام بگم. این تاپیک پربازدید هست .اومدم گفتم و دینمو ادا کردم.دیگ خود دانید

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
دکتر ولا موسوی استاد دانشگاه تهران که درمورد اوتیسم مشاوره هم میده می‌گفت خیلیا اوتیسم نیستن تشخیص غ ...

خیلی خیلی زیاد رفتارهای تکراری و کلیشه ای دارن پسر من زیاد داشت.

تکلم مطلقا ندارن شاید مثلا تو ۹ماهگی حرف بزنن تو سن پایین که همه تعجب کنن بزارن به حساب هوش بچه ولی بعدا مشخص میشه علتش اوتیسم بوده نه هوش بچه چون بعد از بزرگتر شدن نه تنها به دایره کلمات و لغاتش اضافه نمیکنه و پیشرفتی نداره استپ میکنه و عقب گرد داره و پسرفت داره.

با انگشتهای دستهاشون خیلی بازی میکنن مثلا بالا میارن انگشتهای دستهاشون رو بازی میدن و نگاه میکنن.

دور خودشون میچرخن

رفتار کلیشه ای دارن مثلا پارک میبرینش محیط خلوت سر و صدا نیست بچه خیالش راحته همهمه نیست ساکته وقتی گیر بده به پارک دیگه ول کن نیست من یه وقتایی ۴ساعت حتی ۵ساعت اسیر بودم تو پارک.

ضربه و فشار به بدن مخصوصا سرشون رو دوست دارن تا حدی که سرشون رو به زمین یا دیوار میکوبن 

کودکان اوتیستیک اکو هم دارن یعنی حرفهای طرف مقابل رو تکرار میکنن مثلا من به پسرم میگم اب میخوای؟

بجای اینکه بگه آب میخوام میگه آب میخوای.

این یه قلم رو هنوز ترک نکرده هنوز مشکل اکو داره پدر و مادر اطرافیان وقتی با کودکی که اکو داره حرف میزنن باید جوری صحبت کنن که از طرف بچه باشه مثلا

من باید به پسرم بگم آب میخوام نه آب میخوای از طرف بچه باید صحبت کرد..

کودکانی که اوتیسمشون شدیده از نظر ظاهری هم کاملا مشخص هستن
اسمش وقتی صداش میکنی توجهی نمیکنه و به طرف صدا برنمیگرده.

توجه نداره تمرکز نداره نمیتونه با چشماش چیزی رو دنبال کنه.

در اخر اینو بگم امکان داره همه این مشکلات تو هر بچه اوتیستیک نباشه یعنی فقط بعضیهاشون باشه
و علایم هر بچه اوتیستیکی با بچه دیگه متفاوته

گلم یه کودک اوتیسم امکان داره از نوزادیش علائم رو داشته باشه یا اینکه علائم از 2سالگی و 3سالگی خودش ...

تروخدا پست منو بخون. میدونم چه زجرهایی ‌ نکشیدی.خودم عمیقا کشیدم ودرکت میکنم.فقط باروش دکتر موسوی بروجلو. میبینی ک بچت اوتیسم نیست.فقط یک ماه برو جلو نتیجشو ببین.