2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160877 بازدید | 1471 پست
این که گفتی معنی خطر و نمیفهمه پسر منم هست! شده خودشو پرت میکنه جلوی ماشین از پله ها دوتا دوتا جفت ...

ببین وقتی بده مثلا پاش سوزن بره دوباره تکرارش کنه این بده اما وقتی سوزن بره تو پاش دفعه بعدی انامش نده اون مشکلی نداره .بچه ها میخوان همه چیو تجربه کنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اینکه شما میگی حرف نمیرنه و متوجه نمیشه این رو متخصص میتونه ب مرور بهبود ببخشه نگران نباش 

اوتیسم دایره ی وسیعی داره شما یک دایره رو در نظر بگیر اون وسط ی نقطس و هرچی بزرگ تر بشه اون نقطه مقدار بیشتری ازون دایره پر میشه اتیسم هم اینجوریه در درجات خفیف شخص مثلا به چیزایی ک تکون میخورن خیره میشن مثلن خیرع شدن به پنکه رو خیلی دوست دارن و در درجات شدیدش شخص حتی عذر مبخوام مدفوع خودش رو میخوره 

خدارو شکر کنبد ک فرزند شما تو درجه شدیدش قرارع ندارع و با گفتار درمانی توی سن ۳ و نیم سال حتماحتما بهتر میسه شاید ۲ سال دیر تر از بقیه بچه ها بره مثلن کلاس اول ولی حتما میرسه ب اون مرحله 

پیش متخصص حاذق ببرش

تو حال پارسال منو داری 🤕ولی با یه سال پیگیری و نوار مغز و ام ار ای و ام ار اس و آزمایش متابولیک،تست ...

عزیزم چی شد شک کردید به اتیسم؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

ببخشید یکی یکی یادم میاد 

یه موضوع دیگه اینکه اصلا به اسم اختلال توجه نکن 

ممکنه یه دکتر بگه اوتیسمه یکی بگه اختلال گفتار یا تاخیر رشده 

اصلا اسم برات مهم نباشه هر چی میخواد باشه روش حل همه این مشکلات کاردرمانی و گفتار درمانی و دوری از دیجیتال مخصوصا تلویزیون هست 

بازم میگه با بچه‌ت شاد باش و از حرف هیچکس نترس و پسرت رو توی همه محیطها ببر واسش لازمه از محیط های اجتماعی و خانوادگی دورش نکن

اگر شوهرت واسه کلاس بردن و دکتر بردن همراهت نیست خودت آنلاین برنامه بگیر و تو خونه باهاش کار کن سخته ولی عادت میکنه 

برو اینستا دکتر خلیلی رو ببین برات مفیده

سحر خیز باش، کتاب بخون، ورزش کن، سالم غذا بخور و بدون عادت‌های خوب آسون بدست نمیاد____ اگر فقط یک نفر تو دنیا تونسته پس منم میتونم 💪

از مادرایی ک باردارن مبخوام ک موبایل رو از خودشون چندین متر دور کنن و در صورت نیاز استفادش کنن قضاهای سالم بخورن و کمتر در معرص آلودگی قرار بگیرن 

و مادرایی ک نوزاد دارن خواهش میگنم درباره اوتیسم تحقیق بیشتری داشته باشن تا با کوچیکتربن علائم به متخصص مراجعه کنن معلولا از ۶ ماه ی علائمی پدیداره و هرچی در سنین کمتر پیگیری بشه آثار این اختلال کمتر میشه

متاسفانه از هر ۴۰ نوزاد تقریبا یکی مبالا ب اختلال اتیستیکه با این وجود ک سطح اطلاعات بسیار پایینه

تو حال پارسال منو داری 🤕ولی با یه سال پیگیری و نوار مغز و ام ار ای و ام ار اس و آزمایش متابولیک،تست ...

خدا رو شکر، واسه ما هم دعا کن

خدا حس و حال الانت رو نصیب همه پدر و مادرایی که درگیر اختلال بچه‌ها هستن بکنه 

سحر خیز باش، کتاب بخون، ورزش کن، سالم غذا بخور و بدون عادت‌های خوب آسون بدست نمیاد____ اگر فقط یک نفر تو دنیا تونسته پس منم میتونم 💪
چقدر این روزا اتیسم زیاذ شده..دلیل ممکنه چی باشه؟

دکتر ولا موسوی استاد دانشگاه تهران که درمورد اوتیسم مشاوره هم میده می‌گفت خیلیا اوتیسم نیستن تشخیص غلطه،

تاثیر تلویزیون وگوشی هم هست،ورودی بچه ها بی نهایت زیاده

یه مستند خارجی هم دیدم ولی نمیدونم درسته یانه،تو اون مستند مدارکی ارائه میشد که بچه هاشون کاملا نرمال بودن یهو بعداز واکسن هجده ماهگی علائم اوتیسم بروز کرده بود،واونجا یک دکتری می‌گفت اوتیسم از سال نمیدونم چند یهو زیاد شد درحالی که قبلا اصلا مطرح نبوده چنین چیزی

خودتون سرچ‌کنید مستندشم خارجیه،ببینیدش،قضاوت باخودتون ولی منم تحقیق کردم،ومتوجه شدم خیلی هم بی راه نمیگفت،ومیترسم این موضوع حقیقت داشته باشه

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
دوستای گلم اگه پربازدید شد من از خدا نشونه میخوام  بین دو انتخاب موندم درمورد ازدواج  م ...

سلام‌ دوست عزیز دو رکعت نماز بخونید هدیه کنید به مادر امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف.و به ایشون توسل کنید .  انتخاب درست رو میکنید قطعا.

یا حضرت زهرا نگاهمان کنید.  
بچتو بدبخت خطاب نکن! عزیزم فقط یه تفاوته به عنوان یه مادر اونقدر محکم باش که فرزندتو باوجود شرایط ...

چه تفکر قدرتمندانه ای

لذت بردم 

آفرییییییینننننن  

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
3 سالشه، هنوز جمله نمیگه فقط کلمه، وسیله پرت میکنه، بچه ها رو میزنه گاهی، معنی خطر رو درک نمیکنه، از ...

دختر منم سه سالشه فکرشو بکن اینقد شیطون ک رو نداشتم جایی برم همه چیو میریخت بهم الان یکککککم آرومتر شده

اما دکتر گفتش تمام اینا عادیه وتا قبل ۵ سالگی نمیشه ب کودک گفت بیش فعال

چقدر این روزا اتیسم زیاذ شده..دلیل ممکنه چی باشه؟

آلودگی هوا  امواج ماهواره ای  اشعه های موبایل تلوزیون و...

مرغ های هورمونی ک مادر دوران بارداری میخوره کود های شیمیایی ک در سبزیجات وجود دارن و حتی واکسن هایی که به بچه ها زده میشع