2777
2789
عنوان

دخترم خیلی بازی هارو بلد نیست

352 بازدید | 26 پست

هوشش خدارو شکر خیلی خوبه اسم مخاطبامو بلده  اعداد و رنگها انگلیسی رو تاحدودی بلده بازی های هدشی رو بلده مث حلقه هوش پازل ولی نه دوچرخه سواری یادمیگیره نه ماشین سواری نه قایمشک هر چقد هم میگم براش انگار نه انگار ماشینش فقط یه پداله ولی یاد نمیگیره

Hastii17 سابق

چند سالشه؟ دختر منم از اون مدل ماشین داره ولی خوشش نمیاد فقط هول میده

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسرمو برده بودن خانه کودک

دراز کشیده بود روی زمین یه ماشین گنده رو عقب جلو میکرد با دست به زور 

بعد بقیه سوار میشدن 

🤦

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
۴ سالشه اخه دوچرخه چی اونم یادنمیگیره

دختر من ۲ سالشه.

به نظرم‌سخت نگیر وقتی حافظه ش و رشد هوشی و جسمیش خوبه. حالا دوست نداره دیگه اصلا حال نمیکنه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

هربچه تو یه کاری استعداد ومهارت داره و علاقه نشون میده خب بچه شما این بازی هایی که شما گفتی دوست نداره چه اصراریه دوچرخه سواری یاد بگیره ؟ البته که بزرگ تربشه مطمئن باش یادمیگیره

عجله نکن بچه ها توی این سن بر حسب علایقشون سرعت یادگیری شون متفاوته ...‌ بعد قرار نیست همه چیز را یا ...

حافظه تصویریش خوبه ولی عملی زیاد فعال نیست نمیدونم چطور استعداد یابیش کنم 

Hastii17 سابق
اره خب مثلا دوچرخشو چون صورتی نیست سوار نمیشه

عزیزم 

من خودم خیلی زیاد هوشم خوب بود 

هر چی میخواستم سریع یاد میگرفتم 

ولی اگر چیز ی رو دوست نداشتم یعنی هزار بار هم برام میگفتن یاد نمیگرفتم

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه