2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160651 بازدید | 1471 پست
😔😔دختر منم یه سال و نیمه هیچی نمیگه جز ب ب و م م

یه دکتر ببر خیالت راحت بشه 

اگه خدای نکرده مشکلی باشه و الان متوجه بشی در عرض چند ماه حل میشه تو سن کم همه چی قابل جبرانه

سحر خیز باش، کتاب بخون، ورزش کن، سالم غذا بخور و بدون عادت‌های خوب آسون بدست نمیاد____ اگر فقط یک نفر تو دنیا تونسته پس منم میتونم 💪
ببین عزیزم منم پسرم تا دوسالو نیم حرف نمیزد یه متخصص گفتاردرمان بود بم گفت اتیسم داره ارتباط چشمی ند ...

میشه به من بکی اسم اون بازی چی بود یه توضیحی میدی لطفا خدا خیرت بده

هر شب سقط یک آرزو در دل ....💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر منم همین یک سال ونیمه فقط بده و نه و ماما و ب ب با حرفای نامفهوم 

😔انشالله زوتر ب زبون بیان

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
یه دکتر ببر خیالت راحت بشه  اگه خدای نکرده مشکلی باشه و الان متوجه بشی در عرض چند ماه حل میشه ...

اره حتما میبرم

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
سه سالو نیم

بابا پسر من ۴ سالگی شروع کرد طوری حرف زد بقیه متوجه بشن

تا ۴ سالگی دکتر پسرم گفت اشکالی نداره

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
سه سالو نیم

اولا توکلت به خدا باشه برای بچه بعدیت، بعدشم گفتار رمانی ببر و مرتبا چله سوره یاسین بگیر به هر مبین که رسیدی بگو یا مبین و یامبین یا امیرالمؤمنین بعد حاجتت بخاه البته اول برای ظهور و سلامتی صاحب العصر عج بعد هم حاجت روایی همه عزیزان و بنده دعا کن لطفا 

ان شاء اللّه مشکلش حل میشه دست خدا بالاتر از همه هست

میشه به من بکی اسم اون بازی چی بود یه توضیحی میدی لطفا خدا خیرت بده

ببین هر هفته یه بازی باهاش میکرد خیلی یادم نیست چون من بعدش کلا زندگیم تغییر کرد ولی یکیش یادمه یکی از اسباب بازیاشو برمیداشت یه صدارو تکرار میکرد مثل س یکی هم اینکه نقاشی زیاد براش میکشیدیم همه چی رو با نقاشی بش یاد دادم دیگه خودش وارد شد تو کشیدن یه کاری هم من نیکردم یه هفته اعضای بدنو میکشیدم میچسبوندم ب دیوار تمرین میکردیم هفته بعد چیزای دیگه ک باهاشون سروکار داره 

پسرم همه دنیام 😘💋💕
عزیزم پسر منم دو سال و نیمشه دقیقا هر چی راجب پسرت گفتی همونه  من دکتر نبردم بخاطر این موضوع ن ...

حتما ببر دکتر، اگه خدای نکرده مشکلی باشه هر چه زودتر پیگیری کنی حل میشه اگرم مشکل رفتاری باشه بازم دکتر راهنماییت میکنه که چطور رفتار کنی که رفتار اونم اصلاح بشه

سحر خیز باش، کتاب بخون، ورزش کن، سالم غذا بخور و بدون عادت‌های خوب آسون بدست نمیاد____ اگر فقط یک نفر تو دنیا تونسته پس منم میتونم 💪

اسی خوب به حرفای دکتر گوش کن اگه گفت احتمال بیماری اوتیسم هست حتما سقط کن به زن  اییم گفته بودن پسرت ممکنه مبتلا به اوتییم باشه و بهتره سقتش کنی اون بدبختم چون فهمیده بود بچه پسره گفته بود بمیرمم سقط نمیکنم  مردم چش دیدن پسردار شدنمو ندارن .....دیگه سقتش نکر الان پس ش اوتیسمه و هم خودش تو عذابه هم بچش ۸سالشه ولی مدرسه نبردنش حتی نمیتونه بره دستشویی و خودشو خیس میکنه وباید خودشون غذا بزارن تو دهنش و بچه  بشدت از مردم بیزاره و میترسه

یه چیز دیگه هم بگم از همین فردا تلویزیون خونه رو خاموش کن اگه میتونی ‌کلا جمعش کن خیییلی مهمه میدونم سخته مخصوصا که بارداری ولی واقعا تاثیر بدی داره رو کلام و توجه بچه ها

دو سال بدون تلوزیون زندگی کنی ارزشش رو داره که بچه‌ت به همسن‌های خودش برسه و بتونه کنار اونا باشه 

3 سالشه، هنوز جمله نمیگه فقط کلمه، وسیله پرت میکنه، بچه ها رو میزنه گاهی، معنی خطر رو درک نمیکنه، از ...

تا قبل ۵ سالگی اصلاااا نمیشه ب بچه گفت بیش فعلاله اینو یه دکتر عالی کودکان ک مخصوص همین جیزا بود گفت 

دختر منم همینطوره خیلی شیطون و نترس اما واقعا بیش فعال نیس اگه بهش دارو میدی لطفا تجدید نظر کن خواهش میکنم

پسر منم تازه تشخیص دادن بیش فعاله ، اولش کلی گریه کردم ولی خودمو جمع و جور کردم، سبک زندگیش رو تغییر ...

علائمش چیا بودن؟ 

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.