یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دوستان گلم اتیسم که این روزها ورد زبون همه درمانگراست چیزی نیست جز سندروم صفحات دیجیتال که با قطع کا ...
حرف حق .
السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهمصل علی محمد والمحمد وعجل فرجهم
عزیزم من دوماهه با روش خیلی آسون دکتر موسوی دارم بچه رو درمان می کنم بدون گفتار درمانی کاردرمانی و د ...
اره منم بزرگ بودم ۲۱ سالم بود ولی مامانم گفت تو مشکل داری منو برد پیش روان پزشک خودش یه سری چیز گفت که کار ندارم چون مامان من خودش از وقتی طلاق گرفته قرص اعصاب میخوره وسواس و بدبینی داره و با توجه به اینکه من ۱۹ سالگیم اضطراب گرفته بودم حساسیتش روی من زیاد شده بود (البته من ۱۹ سالگیم بدون اینکه به مامانم بگم رفتم دکتر دارو گرفتم) خلاصه دکتر که خیلیم مطبش شلوغ بود حتی یه دونه سوالم از من نپرسید گفت بچه شما به زودی ارتباطش با دنیا قطع میشه اگه دارو نخوره🙃 بعدم مامان من قرص میریزه تو غذام و من چون کم کم میریزه هیچی متوجه نمیشم تا پارسال ،، ولی خب چه فایده الان احساس میکنم سمت چپ سرم کاملا خشک و بی حس شده و خیلی عوارض دگ مثل سفید شدن موهام چروک های خ زیاد کف دستم و من فقط درس میخوندم و الان خوشحالم که تونستم تو سه سال لیسانس بگیرم من برای پسر شما دعا میکنم شما هم برای من دعا کنین اثر این داروهای لعنتی از بدن منم بیرون بره
دخترم نفسم ،محمد عشق مامان پس کی میای .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
استارتر من بچه بودم میگن لکنت زبون داشتم ولی الان لکنت که ندارم هیچی انقدر زبون دراز و حاضرجوابم پسر خواهرشوهرمم ۳،۴ سالش بود به حرف زدن افتاد اونم فقط درگوش مامانش میرفت میگفت الان کلاس اوله خیلی قشنگ صحبت میکنه
آره عزیزم هر نوع صدا و تصویر مجازی باورت میشه من دوماهه صدای اذان گوشیم هم قطع کردم
وای نکنه پسرم از بس تو تتب لته اینطوری شده مشکل صحبت کرذن داره حرفاشو کسی نمیفهمه خیلی حساسه به لوازم شخصیش و لباسش همش دوست دغره یه مدل لباسو بپوشه و ...