2777
2789

فکر کنم بحث جالبی بشه

بچه ها بیایین هرکدوممون یکی از ضعف ها و یه چیزی که تو بدنمونه و ظاهری و اخلاقیی مشکل داریم بگیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضعفای ظاهریم و رفع کردم از نظر خودم ایرادی ندارم

ولی اخلاقی

گاهی لجباز میشم

خیلی زیاد مهربونم وبه ادما اعتماد دارم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
زود ناراحت میشمگریم میگیره سریععع

این یعنی خیلی قلب مهربونی داری 

ولی اگه بتونی کنترلش کنی خیل بهتره

بنظرم برا خودت قانون بذار و و قول بده گریه نکنی 

وقتی یکم که بگذره و کریه نکنی میبینی واقعا اشکت خشک شده

منم همینطوری بودم ولی تو چشم بقیه ضعیف میومدم و الان تقریبا درستش کردم

تو دماغی حرف زدن،یکمم موقع راه رفتن گردنم کج میکنم ک ارثیه متاسفانه

وااای من اینقد خوشم میاد تو دماغی صحبت کنم

یه دخترم حس بلاگره اسمش زریه عاشق تن صداشو و حرف زدنشم

گردنتم میتونی اراده صافی کنی؟یا کلا نمیشه

این یعنی خیلی قلب مهربونی داری ولی اگه بتونی کنترلش کنی خیل بهترهبنظرم برا خودت قانون بذار و و قول ...

خیلی سخته

مخصوصا از اونایی که توقع داری کمکت کنن و اونایی که کار نکرده رو میندازن گردنت

من که به خاطر همین قضیه چشام اذیت شدن قطره میریزم

وااای من اینقد خوشم میاد تو دماغی صحبت کنمیه دخترم حس بلاگره اسمش زریه عاشق تن صداشو و حرف زدنشمگردن ...

نگو من اصن دوس ندارم صدا خودمو بشنوم،ن یهو میبینی گردنم کج میشه دوباره تو خانواده ارث داریم😭

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

جوش بدنم خیلی اذیتم می‌کنه شوهرم چند باری گفته دلم بد جور شکسته

اینکه ناراحتی نداره خوشگلم کاش همه مشکلات اینجوری بود 

اگه‌ بدنت جوش میزنه شامپو بدن ناتل بگیر یا تغذیتو عوض کن

اینکه ناراحتی نداره خوشگلم کاش همه مشکلات اینجوری بود اگه‌ بدنت جوش میزنه شامپو بدن ناتل بگیر یا تغذ ...

فکر نکنم از تغذیه باشه 

۳۷سالمه کی میخاد تموم بشه این نعلتی

ضعفای ظاهریم و رفع کردم از نظر خودم ایرادی ندارمولی اخلاقیگاهی لجباز میشمخیلی زیاد مهربونم وبه ادما ...

چه خوب آفرین 

اخلاقیم که همچین بدم نیستن همه آدما تو وجودشون این اخلاقا هست

مهربونیم خیلی خوبه باید به خودت افتخار کنی تو این دنیا که همه بهم بدی میکنن تو مهربونی

از جنبه خوبش ببین 

ولی خب اعتماد قبول دارم مشکل ساز میشه 

ولی قطعا میشه رفعش کرد