2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160404 بازدید | 1471 پست
میشه بپرسم چرا پشیمونید

ببخشید من جواب میدم چون ریشه یابی نمیشه و اکثر بچه ها تشخیص اشتباه میگیرن درحالی که با ریشه یابی ‌ و حذف عوامل میشه راحت درمانشون کرد اگه بچه تون مشکلی داره  اسم خانم دکتر ولا موسوی سرچ کنید تو گوگل و اگه تونستین به پیج اینستاشون دایرکت بدید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه بپرسم چرا پشیمونید

عزیزم من دوماهه با روش خیلی آسون دکتر موسوی دارم بچه رو درمان می کنم بدون گفتار درمانی کاردرمانی و دارو درمانی 

داروی بچه من ریسپریدون بود که روی مغز تاثیر خوبی نداره من دارو دادم درحالیکه بچه من اصلا چیزیش نبود فقط چون زیاد در معرض دیجیتال بوده از بچگی علائم شبیه اوتیسم داشت و متاسفانه روانپزشک به جای ریشه یابی در 5دقیقه ارزیابی تشخیص بیش فعالی و نقص توجه داد

الان باید اثر این داروهای لعنتی از بدن بیرون بره و مغز خود بخود ترمیم بشه و خداراشکر بهبود بچم رو دارم می بینم 

عزیزم دارو نده اول ریشه یابی کن ببین علت مشکل چی هست اگر همه راهها رو رفتی و نشد برو سراغ دارو دارو ...

عزیزم میشه لطف کنید بگید چرا پشیمونی چون پسرمن  الان سه و نیم سالشه حرف نمیزنه کار درمان میبرم ولی میخوام پیش دکتر روانپزشک ببرم که میگفتند دارو میده این دارو ها ضرر دارن 

پسر منم تازه تشخیص دادن بیش فعاله ، اولش کلی گریه کردم ولی خودمو جمع و جور کردم، سبک زندگیش رو تغییر ...

میشه لطفا یه پست بزاری در نورد پسرت ، علایمش چی بود چه کارایی داری انجام میدی

منم نمیدونم خیلی بچه های زیادی دیدم امروز تو مرکز شون و ترسیدم نمیدونم به بقیه چی بگم.همه منو مقصر م ...

به بقیه چیزی نگو... ببر دکتر حتی مشکلی هم بود نگو، نیاز نیست همه در موردش حرف بزنن و توجه بی خود بهش کنن،،، همه دکتر نیستن و بدتر میکنن، ببر دکتر و خودت حواست بهش باشه. ان شالله چیزی نباشه

دوستان گلم اتیسم که این روزها ورد زبون همه درمانگراست چیزی نیست جز سندروم صفحات دیجیتال که با قطع کامل این بی صاحاب😁بچه خودبخود خوب میشه اصلا هم بچه نیاز به آموزش و درمان و هزینه های آنچنانی نداره

الان 400تا بچه با تشخیصهای متفاوت از اتیسم شدید بگیر تا بیش فعالی و تاخیر دارن زیر نظر خانم دکتر موسوی درمان میشن بدون 1ریال هزینه 

پیجشون رو توی اینستا حتما بازدید کنید و برای خانواده هایی که از غم بچه دارن آب میشن معرفی کنید 

به خدا باقیات الصالحات هست این کار به ظاهر کوچیک 

تو حال پارسال منو داری 🤕ولی با یه سال پیگیری و نوار مغز و ام ار ای و ام ار اس و آزمایش متابولیک،تست ...

من پسرم یه علایمی داره تپش قلب گرفتم یکیش مشکل در صحبت کردن حرفاشو دیکران زیاد متوجه نمیشن فقط بعضیاشو ، یکی دیگش نظم و انظباط بیش از حدش بشدت عصبیه ، ولی بازی و ... میکنه اما بیشتر با لگو دوست داره بازی کنه میگه کوشام صدا میده نمیدونم تیکه یا نه 😩😩

عزیزم میشه لطف کنید بگید چرا پشیمونی چون پسرمن  الان سه و نیم سالشه حرف نمیزنه کار درمان میبرم ...

عزیزم توضیح دادم در مورد دیجیتال اگر زیاد در معرض دیجیتال بوده قطع کن کامل حتی خودت هم تلویزیون نبین 

عزیزم میشه لطف کنید بگید چرا پشیمونی چون پسرمن  الان سه و نیم سالشه حرف نمیزنه کار درمان میبرم ...

علتش چیه می‌خواین دارو بدین پرخاشگره یا کارهای خطرناک می‌کنه و جیغ میزنه ؟

برای حال خوب قلبامون❤️🖤
پسر منم تازه تشخیص دادن بیش فعاله ، اولش کلی گریه کردم ولی خودمو جمع و جور کردم، سبک زندگیش رو تغییر ...

بیش فعال چجوریه؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟