2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160651 بازدید | 1471 پست
خاله های منم میگفتن میگفتن ببرش دکتر😶الانم گیردادن ک دخترت لاغره

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزار بار بهش گفتن ک خطر داره براش مهم نبس اصن یعنی ولش کنن از پنجره میبره پایین  اخه همینجوری ...

شاید بازیش باشه خیلی از بچها تو بازی رو نوک پا میرن اما نه همیشه باید دید همیشه هست یا نه اختلال ایجاد میکنه تو روابطش با دیگران یا نه ممکنه مشکل حسی داشته باشه

در هرصورت اتیسم مجموعی از علائم هست

یکی نمیتونه بگه بچم یساعتی خوبه یساعتی بد چون اتیسم یه اختلاله بچه یا مشکل داره یا نه خیلی از بچها از مشکلات حسی علائم اتیسم میدن

درک میکنه حرفارو دستورات رو میفهمه؟

میشه بوی تو دوران شیرخواری مثلا 6 ماهگی علاعمی داش یا نه؟ من دخترم 6 ماهشه، انقدر از صبح تا شب نق نق ...

شاید رفلاکس پنهان داره.

یا الرژی داره

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
شاید بازیش باشه خیلی از بچها تو بازی رو نوک پا میرن اما نه همیشه باید دید همیشه هست یا نه اختلال ایج ...

ببین مثلن داشت بازی میکرد ولی بچه ها رفتن 

ده دقیقه بعد فهمید بچه ها نیستن با انگشت نشون میداد 

راستی دسشویی رفتنشم نمیتونه بگه 

منظورت از درک چیه ک دقیق بگم  هیچ رنگ یا شکل یا حیوونی بلد نیس

منظورم اینه اطرافش رو میشناسه؟بگی میز میدونه؟بهش بگو برو کیف پول رو بزار توی کیف مامان میفهمه و انجام میده؟میره خونه مادربزرگش میدونه اونجا کجاس؟دردش بیاد گریه میکنه؟لبخند بزنی جواب لبخندت رو میده؟

سه سالو نیم تقریبا. علایم خاصی نداره پسرم حرفمو نمیفهمه و حرف هم نمیزنه بقیه چیزاش عادیه

اگه فقط همینه اوتیسم نیس ممکنه شبه اوتیسم باشه

با حرف یکی دونفر خودت رونباز 

کسی که بخواد به بچه ای برچسب بزنه باید یه تیم باشه متشکل از چند تا روانشناس و درمانگر و ... همینجوری که نمیشه با یکی دوتا علامت 

احتمالا تاخیر درک و گفتار داره

درست میشه نگران نباش

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭
منظورم اینه اطرافش رو میشناسه؟بگی میز میدونه؟بهش بگو برو کیف پول رو بزار توی کیف مامان میفهمه و انجا ...

اره ایناش خوبن این کارا را انجام میده 

ولی لغت اصن نمیگه دو تا سه تا فقط اونم نامفهموم