2777
2789
عنوان

چرا من 16سالگی ازدواج نکردم

172 بازدید | 8 پست

الان تو سن بالا توان هیچ کاریو ندارم بدنم کاملا ضعیفه ...

یادمه بچه های خواهرامو من میخوابوندم شیشه شیرشونو درست میکردم میدادم ثانیه ای هم خسته نمیشدم خیلی بچه داری دوست داشتم و فوق العاده پرتوان بودم 

من از چهارده سالگی دوست داشتم ازدواج کنم مطمئنم اگر اون موقع ازدواج میکردم الان بچه هام بزرگ بودن منم از تماشاشون لذت میبردم ... 

الان همه چی سختمه استرسی شدم همش نگرانم بمیرم بچم تنها بمونه ... 

حس میکنم مادر ضعیفیم .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۱۶سالگی ازدواج میکردی از اینم پیرتر و فرسوده تر و ضعیفتر شده بودی اینو مطمئنم

بچه ی خواهرت بار مسئولیتش با شما نبوده یه شیشه شیرخشک بوده دیگه سرگرمم میشدی لذت هم بردی از یه کار جدید و جالب تو اون سن

اینا ملاک نیست که!

من ۱۴ سالگی ازدواج کردم 

بنظرم خیلی زود بود حالا بچهام بزرگن ولی خب خودم بدنم فرسوده شده همحام درد میکنه و مریضم با اینکه سنی ندارم خیلی و اینکه هیچی هیچی بچگی نکردم از وقتی فهمیدم دنیا چجوریه دارم بچه داری و خونهداری میکنم

۱۶سالگی ازدواج میکردی از اینم پیرتر و فرسوده تر و ضعیفتر شده بودی اینو مطمئنمبچه ی خواهرت بار مسئولی ...

اما من مطمئنم شرایطم از الان خیلی بهتر میبود ...

من ۱۴ سالگی ازدواج کردم بنظرم خیلی زود بود حالا بچهام بزرگن ولی خب خودم بدنم فرسوده شده همحام درد می ...

خب ببین منم فرسوده و مریض و بدن دردای متنوع دارم بابت همین میگم ...

منم بچگی نکردم