2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160651 بازدید | 1471 پست
عزیزم منم ۴ سالگی به حرف افتادم. الکی به چرت و پرت دکترا گوش نده

گلم خیلی بچه ها دیر بحرف میفتن خواهر زاده من هفت سالگی بحرف افتاد ولی منطقی اینه مادر هر علایمی میبینه شک کنه و بررسی کنه ایشالا که نیست ولی ی درصد اگر بوذ سن خوب درمان که سه چهار سالگی رو از دست نداده 

خیلی ها از سن مناسب درمان جا میمونن چون میگن حالا دیر زبون باز کرده یا هرچی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای نکنه پسرم از بس تو تتب لته اینطوری شده مشکل صحبت کرذن داره حرفاشو کسی نمیفهمه خیلی حساسه به لواز ...

بله احتمال خیلی قوی هست 

بچه منم نامفهوم حرف میزد اما الان بهتره 

اسنارتر دختر منم دوسالشه حرف نمیزنه فقط میگه ابه بنظرت اتیسم داره؟

فضای مجازی رو قطع کنید کامل .صوت های ولا موسوی گوش کنید 

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

فقط خود خدا میتونه شفا بده دکترا وسیلن..اگه میتونی بیاین مشهد..بچتو بیار پابوس امام رضا..از خودش بخاه..

واست دعا میکنم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
فضای مجازی رو قطع کنید کامل .صوت های ولا موسوی گوش کنید 

اصلا گوشی نمیدم ب دخترم تلوزیونم روزی یک ربع نگاه میکنه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خونوما برای چکاپ پسرم که بفهمم مشکل دیر صحبت کردنش چیه و یه سری علایم دورجون اوتیسم چه دکتری باید بب ...

به پیج خانم دکتر موسوی پیام بدین یکی از دوستان بالا آدرس پیج گذاشتن

اگه خدای نکرده یه بچه ای مشکل داشته باشه بدون دریافت هزینه درمان میکنن

چه دکتری بردیش ؟ ولی پسر من یه علایم عحیب دیگه هم داره 😓

الان زیر نظر دکتر موسوی که روانشناس کودگ هستن داره درمان میشه صفحات قبل رو بخون کامل توضیح دادم پیج دکتر رو هم فرستادم 

براش تست اتسیم نوشت فردا باید ببریم پایگاه کودکان اتیسمی

اخه فقط حرف نزدن که نمیشه گفت اوتیسم.

بعضی  تو ارث دارن که دیرتر حرف می‌زنن یا میفهمن

پسر منم تا دوسالگی حرف نمیزد.

خیلی ترسیدم حتی تست بیلی انجام دادم..مشکوک بود ،گفت ببر تست اوتیسم که خورد به شرایط قرمز کرونایی نشد ببرم.

بعد دوسال شروع به حرف زدن کرد.

دوست عزیز مهارت ها رو باهاش تمرین کن.کتاب بخون...

ارتباطش با دیگرون چطوره،روابط اجتماعی،با بچه ها بازی میکنه،عصبانی و خشمگین نیست؟

شما عمه منی یا عمه من شما‌؟؟؟🤧🤧🤣 بابامم میگف اینقد میترسیدیم براش هزار تا دکتر بردیمش  می ...

😂😂😂منو ترسونده بودن خیلییی زود حرف زدم از ذوق جیغ کشیدن من دیگه کلا تا ۵ سالگی ساکت شدم بامامانم بحثم میشد میگف ایشااالله لال میموندی😂