2777
2789
عنوان

مادرابیایدبگیدبادوتابچه کوچیک چطوربه کارام برسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 87 پست

اگه الان خوابن پاشو خونه رو مرتب کن..من این موقع ها دیگه خونه رو جمع و جور میکنم.از جارو برقی میترسن میذارم باباشون که اومد خونه جارو برقی میکشم در غیر اینصورت کل خونه رو با جارو دستی تمیز میکنم.ظرفارو بعد غذا حتما میشورم به بعد موکول نمیکنم.همین که از خواب بیدار شم رخت و خوابارو جمع میکنم.میذارم با اسباب بازیاشون بازی که کردن سیر شدن میبرم میذارم سرجاش.ناهارو شبا که باباشون خونه اس درست میکنم فرداش فقط گرم میکنم میدم بهشون.البته الان یخچالم بهم ریخته اس.حوصلمم نیس تمیز کنم.  

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبح زود بیدارشو

گوشی دستت نگیر باور کن خیلی تاثیرداره

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اگه الان خوابن پاشو خونه رو مرتب کن..من این موقع ها دیگه خونه رو جمع و جور میکنم.از جارو برقی میترسن ...

الهههههییی منم میکنم کارارو ولی فرداش خیلی خستم فقط میخوام بخوام اخه من چرااینقدخوابودوس دارم

بزرگ شدن ولی هنوز خیلی ریخت وپاش دارن دنبال یه برنامه خوبم 

اینقدی بزرگ شدن ک درکت کنن خصوصا هشت سالهه

دیدی نرم حرف زدن جواب نمیده یکم با جدیت و خشم بگو مثلا برو کتاب دفترتو جم کن بهم بریز اینا

قهر کردنم جواب داده رو پسرمن

بش میگم ببین مامانت چقد داره اذیت میشه و خسته شده اگ اسباب بازیاتو جم. نکنی قهر میکنم باهات

اونم زود میده جمع میکنه منم کمکش میکنم

یا میگم بریم باهم جمع کنیم یک و یک و یک مسابقه محله روهم میخونیم😐بیشتر ذوق میکنه تند تند جمع میکنه😅

منوبگوتوبرنامه م هست بادوتاکوچیک یه چهار ساله یه نوزاداماده شم براازمون استخدامی 😄اعتمادبه نفس منوکاکتوس داشت هلومیدادتازه بچه اولم هم اندازه چهارتابچه ماشالازحمت داره واذیت می‌کنه وفوق العاده بهانه گیرولجبازه فقط خدارحم کنه به من 

الهههههییی منم میکنم کارارو ولی فرداش خیلی خستم فقط میخوام بخوام اخه من چرااینقدخوابودوس دارم

من کسیم که حاضرم غذا گیرم نیاد ولی خوابم سرجاش باشه دیگه بدتر از من نیستی که بچه هام زودتر بیدار میشن رو سر و کله ام میگردن تا بیدار شم.مجبور شدم یه دستگاه قهوه ساز خریدم که اگه صبح بلند شدم خواستم اب بخورم یا برم دسشویی یه قهوه هم درست کنم بلکم خوابم بپره.دیگه فکرشو بکن من کیم.بچه های من دوساله و ۱۱ماهه هستن.تو باز خداتو شکر کن بزرگن عزیزم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
اجازه نده کارات بمونن و تلمبار بشن هر چیزی رو بلافاصله سر جاش بذار یک روز تو هفته رو درست حسابی تمی ...

دقیقا😉👍

روش منم هست..منم یه باردرهفته اساسی تمیزمیکنم مابقی روزا درحدتمیزکاری کوچیک

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
2810