2777
2789
عنوان

سیاست و راهکار برای زوج‌های عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 109581 بازدید | 1696 پست
با خانواده شوهر به هیچ عنوان صمیمی نشید درمورد مامانتون، باباتون،خالتون،عمتون،هیچی براشون تعریف نکن ...

من همیشه اینجور بودم شنیدم درموردم میگن مارو تحویل نمیگیره مارو قبول نداره

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خانواده شوهری که فقط با پسرشون خوبن عروس و تحویل نمیگیرن باید چجور رفتار کرد.من و شوهرم با هم خوب بودیم ولی مادرشوهر عجوزه با خواهر شوهرا ،شوهرمو با خونواده من بد کردن در عوض به خودشون بیش از حد نزدیک شده یعنی شورشو دراورده دیگه خیلی خسته شدم از رفتاراشون چکار کنم که این قضیه برعکس بشه

⚘⚘ خواهش میکنم برای حاجتم یه صلوات بفرستید ممنونم.⚘⚘
من همه میگن خیلی سیاست دارم  هیچوقت مسائل زندگیتون رو بیرون از خونه نبرید  لازم نیست تما ...

متاسفانه من هروقت تو هرجمعی از همسرم ناراحت بشم بهش میگم 

همسرم همیشه میگه تو خیلی خوبی تنها بدی داری زودعصبی میشی سر هیچ و پوچ 

سریع خودمم پشیمون میشم

واقعا نمیدونم چیکار کنم

مثلا اگه همسرم بشینه پیش مادرش میگم مامانش داره رو مخش میره که منو اذیت کنه

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
پس اندازدارم امامخفی نه یعنی شخصی نه

یه پس انداز که فقط مخصوص خودت باشه لازمه گاهی خودت با اعتماد به جیب خودت تصمیم گیری کنی

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

دوستم اون یکی تاپیک قضیه همسایه رو تعریف کردم که پول نداشت نصف شبی بره دیارشون رو دیدی ؟؟؟

نه  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

وقتی همسرتون عصبانیه، اصلا باهاش جر و بحث نکنید حتی سعی کنید محل را ترک کنید، بعدش در فرصت مناسب باهاش صحبت کنید! شم اقتصادی خانمها در زندگی معمولا بهتر کار میکنه، به شرط اینکه جدیش بگبرند! جلوی مادرشوهر از پسرش بدگویی نکنید، چون خیلی حساسه! کلا در زندگی مشترک هر چی دهان خود را ببندید و گوش خود را باز کنید، اعصاب و روانتون راحت تره!

یه پس انداز که فقط مخصوص خودت باشه لازمه گاهی خودت با اعتماد به جیب خودت تصمیم گیری کنی

آخه من همشومال خودم میبینم تصمیم میگیرم🙂🙂🙂🙂🙂

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دقیقا بهترین چیز من به همسرم میگم تو بهترین دوستمی  یعنی ما بیشتر عین دوتا رفیق صمیمی هستیم ت ...

خوشبخت باشین الهی 🌹

دعا کن نصیب منم بشه انشاالله 🙂

شوهرسابقم که دشمن و حسودم بود 

علنی میگفت حسادت میکنه 

بددهن و عصبی و بچه ننه بود😑

وقتی همسرتون عصبانیه، اصلا باهاش جر و بحث نکنید حتی سعی کنید محل را ترک کنید، بعدش در فرصت مناسب باه ...

من همسرم عصبیه میگم اگه کوتاه بیام فکر میکنه ازش میترسم

همسرمم همیشه میگه بذار من آروم شم بعد هرچی خاستی بگو ولی نمیتونم

کلا زود عصبی میشم فقطم برا همسرم ایجورم نه بقیه

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
خوشبخت باشین الهی 🌹 دعا کن نصیب منم بشه انشاالله 🙂 شوهرسابقم که دشمن و حسودم بود  علنی میگ ...

میشه یکم از خلقیاتش بگی البته اگه یاداوریش اذیتت میکنه اصرار ندارم بگی 

⚘⚘ خواهش میکنم برای حاجتم یه صلوات بفرستید ممنونم.⚘⚘

منم بعضی وقتا خیلی بی سیاستم زود از شوهرم ناراحت میشم عصبانیتمو جلو خانواده شوهرم بروز میدم و باشوهرم دهن به دهن میشم هرچی میگه منم جوابشو میدم چون فکر میکنم اگه چیزی نگم پرو میشه 

متاسفانه من هروقت تو هرجمعی از همسرم ناراحت بشم بهش میگم  همسرم همیشه میگه تو خیلی خوبی تنها ب ...

عزیزم لازمه یاد بگیری خود دار باشی این خود دار بودن هم باعث میشه احترام ها لینتون از بین نره هم تو اون تایم که سکوت می‌کنی قضیه رو میسنجی و میفهمی آیا حق داری ناراحت بشی یا حق با طرف مقابل هست 

اونا مادر و پسر هستن و قبل از حضور شما هم باهم زندگی میکردند پس نباید از بودنشون کنار هم احساس خطر کنی هرچی کمتر حساس باشی رابطت با همسرت بهتر میشه

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بله من واقعا همسرم تا برسه غذام اماده اس خونمم مرتبه   همیشه هم سعی میکنم زبونم رو نگه دا ...

باریکلا داری عزیزم 

ولی خیلیا هستن که فکر میکنن سیاست فقط کلاه گذاشتن به سر طرف مقابل 

به همین کارها سیاست میگن 👌

من خودم وقتی همسرم از سرکار اومد تا چهل و پنج دقیقه یه ساعت هیچ حرفی نمی‌زنم 

خبرهای مهم رو نگه میدارم آخر وقتی تو رختخواب میگم 🤦

چون میدونم منم و خودش 

پس راحتم برای بیان حرفهام 

هی این و اون نمیپره وسط حرفم 

اینطوری عالی 

وقتی هم از سرکار برگشت 

هی نمیگم ها چته ،چرا تو خودتی ،چرا حرف نمیزنی ،چی شده ،کی چی گفت 

اصلاااا