2777
2789

به خاطر تاپیک قبلم 

باید بگم تنها چیزی که ندارم تو زندگی کمبود محبته بخاطر همین واکنش تندی نشون ندادم چون درسته که خیلی سختی کشیدم اما نقطه ضعف من کمبود محبت نیست و اتفاقا کاملا برعکسش و محبت زیادی دیدم و خیلیا بخاطر همین تو زندگیم با حسادتاشون آسیب زدن 

پس اگر میخواید به خاطر چندتا کارآگاه بازی و دلیل بی ربط بگید دنبال پر بازدید شدن و جلب توجه ام سخت در اشتباهید

اگر بخوام پربازدید بشم مثل خیلیا دروغ شاخدار میتونم بگم اما مرگ یه چیز عادیه

اگرم تاپیکم تا چند صفحه باز گذاشتم بخاطر جواب دادن به چندتا کارآگاه گجت بود و چون ترسی از هیچی نداشتم وقتی جوابارو دادم تاپیک بستم.

اینم بفهمید که پشت گوشی انسانه نه ربات و اینکه تاپیکای قبلی یکی رو بخونید و دنبال نقطه ضعفش بگردید و بکوبید تو صورتش کار کثیفیه چون خیلیا اینجا درد دل میکنن و چیزی که در واقعیت نمیشه گفت اینجا میگن.

منم میتونم نقطه ضعف هر کدومتون که بهم بی احترامی کردید بکوبم تو صورتتون

اما در شان و ادب خودم ندیدم دهنمو بخاطر یه سری حرافی های بی ارزش کثیف کنم.

من خیلی وقته تو سایتم و چون میدونم بشدت بچه بازی شده و خیلیا دروغ میگن باور حقیقت سخته و خیلیا بچن و گاهی مغزشون بچه

اما واقعا حیف که سایت صمیمی نی نی سایت که همیشه کلی راهکار بهمون میداد و خیلیا غم خوار هم بودن و دلداری میدادن بجای نمک رو زخم پاشیدن.

اما از سال ۱۳۹۷ به بعد شده بچه بازی و حسادت و جای خالی کردن عقده های زندگی خیلیا روی یه عده که از همه چی بی‌خبرند

متاسفم برای خیلیاتون که علاوه بر قضاوت کردن کلی توهین کردید به شخصی که فوت شده

اصلا گیریم باور نکنین اما یک درصد احتمال بدین حقیقت باشه میدونین چه آسیبی به اون شخص میزنین؟

دلیل نیست اگر کلی دروغ شنیدین ازین به بعد هم همش دروغ بشنوید 

هرچند زمونه زمونه بدی شده 

منو که تا تونستید قضاوت کردید و توهین اما اگر یکی دیگه یچیزی بگه حتی اگر فکر کنید دروغه بزنید بیرون از تاپیک و اظهار نظر و توهین نکنید

لطفا درخواست دوستی ندید با کمال احترام اما نمیپذرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من در جریان تایپیک هاتون نیستم ولی اینجا حق میدم به کاربر ها باور نکنن اینقدر که دروغ و تایپیک سرکاری زیاد شده ولی اینکه دلتونو شکستن خیلی براتون ناراحت شدم امیدوارم هر مشکلی داری تو زندگی حل بشه

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

حالا چرا فکر می کنید واسه هر چیزی باید تاپیک بزنید

من خودم کلی حرف دارم واسه گفتن 

خیلی چیزا رو دارم ولی نمییام تاپیک بزنم

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

گفتن عکس بزارید و نزاشتید میتونستید عکس استوری رو بزارید قسمتهایی هم که دوست نداشتید مشخص شه هایلایت ...

واقعا الان دغدغتون اینه؟

عزیزم اونی که نخواد باور کنه برای هایلایت یه دلیل میاره و میگه از کجا معلوم خودش باشه؟

چرا چون هایلایت زدم. پس ترجیح دادم نفرستم و امیدوارم توهین هایی که به مرحومه کردن منظورشون واقعا خودم باشه چون هضم بی احترامی به دوست مردم خیلی برام سنگینه

معتقدم کسی که بیشتر سعی می‌کنه بقیه رو متقاعد کنه و بیشتر توضیح بده یه جای کارش بیشتر میلنگه کسی که ...

تو بقیه تاپیکام دوباره کامنت گذاشتن و بی احترامی کردن

بی احترامی تا توجیح فرق داره

واقعا الان دغدغتون اینه؟عزیزم اونی که نخواد باور کنه برای هایلایت یه دلیل میاره و میگه از کجا معلوم ...

دغدغه من نیست 

گفتید تهمت زدن  وچون دیروز تو تاپیک بودم دیدم گفتن عکس استوری رو بزارید تا معذرت خواهی کنن شما همچنان به نگزاشتن پافشاری کردید و با بقبه بحث کردید 

من یه روز یه نفر اینجا بهم گفت فلان حرفی که زدی دروغه چون مدرک داشتم بلافاصله مدرک گذاشتم اون زمانی بود که باید با لینک عکس میزاشتی بلد نبودم لینک بزارم رفتم راه لینک گذاشتن رو یاد گرفتم و مدرکی که دستم بود رو گذاشتم  طرف هم ساکت شد 

شما هم مدرکی که دستتون بود رو میزاشتید کسی که نمیخواست باور کنه باور نمیکرد ولی خیلی ها هم قانع میشدن 

عزیزم من خوشحال شدم دروغ بود دیشب کلی ناراحت بودم همه تاپیکاشو خودندم ودلم شکست واقعا طوری که تپش قلب گرفتم آخه مادرم اینا واقعا حق الناسه یه تاپیک بزن معذرت بخواه تمام 

ولی قبول کن دیگه چرا انقدر پافشاری میکنی 

تو یکی از تاپیکات گفتی تو شش سالگی بهت تعرض شده ویک تاپیک دیگه گفتی 130 تا قرص خوردی 

چیزایی که تو همون کاربری ات هم گفتی لحنت کلا همونه 

یحا به یه کاربر گفتی اگه نمیتونی با حرف زدنت کمکی کنی با حرف نزدنت کمک کن که دقیقا با همون کاربریت این خرفو به کسی زدی برو بچسب به کنکورت اینا برات نون وآب نمیشه 

معتقدم کسی که بیشتر سعی می‌کنه بقیه رو متقاعد کنه و بیشتر توضیح بده یه جای کارش بیشتر میلنگه کسی که ...

اخه دیروز گفتن مدرکی که داری رو رو کن تا معذرت خواهی کنیم ایشون این کار رو نکرد و همچنان به بحث با بقبه ادامه داد این شد که بیشتر شک کردن به درست نبودن حرفهاشون