به خاطر تاپیک قبلم
باید بگم تنها چیزی که ندارم تو زندگی کمبود محبته بخاطر همین واکنش تندی نشون ندادم چون درسته که خیلی سختی کشیدم اما نقطه ضعف من کمبود محبت نیست و اتفاقا کاملا برعکسش و محبت زیادی دیدم و خیلیا بخاطر همین تو زندگیم با حسادتاشون آسیب زدن
پس اگر میخواید به خاطر چندتا کارآگاه بازی و دلیل بی ربط بگید دنبال پر بازدید شدن و جلب توجه ام سخت در اشتباهید
اگر بخوام پربازدید بشم مثل خیلیا دروغ شاخدار میتونم بگم اما مرگ یه چیز عادیه
اگرم تاپیکم تا چند صفحه باز گذاشتم بخاطر جواب دادن به چندتا کارآگاه گجت بود و چون ترسی از هیچی نداشتم وقتی جوابارو دادم تاپیک بستم.
اینم بفهمید که پشت گوشی انسانه نه ربات و اینکه تاپیکای قبلی یکی رو بخونید و دنبال نقطه ضعفش بگردید و بکوبید تو صورتش کار کثیفیه چون خیلیا اینجا درد دل میکنن و چیزی که در واقعیت نمیشه گفت اینجا میگن.
منم میتونم نقطه ضعف هر کدومتون که بهم بی احترامی کردید بکوبم تو صورتتون
اما در شان و ادب خودم ندیدم دهنمو بخاطر یه سری حرافی های بی ارزش کثیف کنم.
من خیلی وقته تو سایتم و چون میدونم بشدت بچه بازی شده و خیلیا دروغ میگن باور حقیقت سخته و خیلیا بچن و گاهی مغزشون بچه
اما واقعا حیف که سایت صمیمی نی نی سایت که همیشه کلی راهکار بهمون میداد و خیلیا غم خوار هم بودن و دلداری میدادن بجای نمک رو زخم پاشیدن.
اما از سال ۱۳۹۷ به بعد شده بچه بازی و حسادت و جای خالی کردن عقده های زندگی خیلیا روی یه عده که از همه چی بیخبرند
متاسفم برای خیلیاتون که علاوه بر قضاوت کردن کلی توهین کردید به شخصی که فوت شده
اصلا گیریم باور نکنین اما یک درصد احتمال بدین حقیقت باشه میدونین چه آسیبی به اون شخص میزنین؟
دلیل نیست اگر کلی دروغ شنیدین ازین به بعد هم همش دروغ بشنوید
هرچند زمونه زمونه بدی شده
منو که تا تونستید قضاوت کردید و توهین اما اگر یکی دیگه یچیزی بگه حتی اگر فکر کنید دروغه بزنید بیرون از تاپیک و اظهار نظر و توهین نکنید