2777
2789
عنوان

سیاست و راهکار برای زوج‌های عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 109578 بازدید | 1696 پست
عزیزم لازمه یاد بگیری خود دار باشی این خود دار بودن هم باعث میشه احترام ها لینتون از بین نره هم تو ا ...

باور کن بعد اعصبانیتم خودم بحدی ناراحت میشم که تو خلوتم گریه میکنم میگم چرا اینکارو کردم 

موندم چجور کنترل کنم این اخلاقمو 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باریکلا داری عزیزم  ولی خیلیا هستن که فکر میکنن سیاست فقط کلاه گذاشتن به سر طرف مقابل  ب ...

ب منم کمک کن خوب شم لطفا   

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

اگه شاغل هستید

هر ماه پول خودتون رو وارد خونه نکنید من این اشتباه رو کردم یعنی قسطا و مخارج رو می‌دادیم بعد یه کارت مشترک داشتیم دوتایی همزمان از اون خرج میکردیم

اما همکارم هر ماه پول نمیداد مثلا یک سال جمع می‌کرد میشد ۱۰۰ میلیون یهو شوهرش میگفت مثلا فلان چیزو بخریم این میگفت پولشو من میدم این طوری تو ذهن شوهر بهتر میمونه

حالا من پول گوجه و نون و خیلی چیزای دیگرو دادم که اصلا به چشم نمیاد

پیش خانواده شوهر بگید مثلا پولام رو جمع کردم مبل رو عوض کردیم من نگفتم اشتباه کردم

باور کن بعد اعصبانیتم خودم بحدی ناراحت میشم که تو خلوتم گریه میکنم میگم چرا اینکارو کردم  موند ...

میتونی یه سری کلاس های مهارت خشم رو شرکت کنی عزیزم 

فک کنم کلاس های آنلاین هم باشه یه سرچ بزن 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

میتونی یه سری کلاس های مهارت خشم رو شرکت کنی عزیزم  فک کنم کلاس های آنلاین هم باشه یه سرچ بزن& ...

باشه مرسی گلم 

من همسرم عصبیه میگم اگه کوتاه بیام فکر میکنه ازش میترسم همسرمم همیشه میگه بذار من آروم شم بعد هرچی ...

اگر تو هم عصبی باشی کار پیش نمیره ببین من جو خونه بابام آروم نبود متاسفانه! همش در حال صلح و صفا دادن بودم واقعا خسته می شدم از جر و بحث های تکراری! البته خداروشکر همسرم آرومه و کم پیش میاد که خیلی عصبی بشه که 90% هم حق داره! ولی من به خاطر خودم و پسرم سکوت میکنم و بعدا بهش تذکر می دهم!

من همسرم عصبیه میگم اگه کوتاه بیام فکر میکنه ازش میترسم همسرمم همیشه میگه بذار من آروم شم بعد هرچی ...

چه کاری عزیزم وقتی خودش میگه حرف نزن بذار اعصبانیت من تموم بشه 

پس صبر کن وقتی اعصبانیتش فروکش کرد 

وقتی که کیفش کوک و حالش بهتر حرف بنداز بعدش

بگو عزیزم فکر نکن ها من بلد نیستم حرف بزنم منم خوب بلدم فقط مراعاتت میکنم 

و اینکه عزیزم در وقت اعصبانیتت بگو معصومه ازت خواهش میکنم فقط پنج دقیقه صبر کنید بعد هرچی خواستی بگی 😉

حتی آزادی فحش هم بدی 😁

که میبینی تو اون پنج دقیقه اعصبانیتت خوابید 

و یکی دوبار موقع اعصبانیت داد و بیداد برو جلو آینه ببین خودت از خودت راضی هستی 

ببین خودتو با اون شکل و قیافه میپسندی 

مطمینم نه 😉

اگر تو هم عصبی باشی کار پیش نمیره ببین من جو خونه بابام آروم نبود متاسفانه! همش در حال صلح و صفا داد ...

میدونی من ب همسرمم میگم اگه همون لحظه حرفی نزنم یا به روت نیارم تو فکر میکنی ازت میترسمـ

میگه بخدا این فکرو نمیکنم فقط وقتی یه مرد عصبیه غر بزنی بدتر میشه 

چه کاری عزیزم وقتی خودش میگه حرف نزن بذار اعصبانیت من تموم بشه  پس صبر کن وقتی اعصبانیتش فروکش ...

سعی میکنم کاری که گفتی انجام بدم

امیدوارم منم بتونم تغییر خوبی بکنم عزیزم

کتاب مردان مریخی، زنان ونوسی را بخون! خیلی کمکت میکنه!

مرسی عزیز دلم