2777
2789
عنوان

سیاست و راهکار برای زوج‌های عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 109622 بازدید | 1699 پست
دقیقا عزیزم آفرین بهت 👌 همیشه گفتم بازم میگم پس انداز شخصی واسه خودتون داشته باشین  حالا نمی ...

اره عزیزمنم برای اینکه هم انرژی مثبت بگیرم هم اگه شوهرم یا کسی دید و فهمید فکر نکنه قایمکیه و رو پاکت نوشتم پس انداز شخصی

یا پس انداز ش ( یعنی شخصی)😅😉

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

افرین عزیزم بالاخره هر کسی یه غلقی داره  یکی با غذای خوب مهربون میشه  یکی با خانه داری&n ...

بله من واقعا همسرم تا برسه غذام اماده اس خونمم مرتبه 

همیشه هم سعی میکنم زبونم رو نگه دارم بموقع حرف بزنم این خودش باعث میشه کم دعوا کنیم

بگین چجور با سیاست رفیق بازی شوهرمو ترک بدم...سخت ترین کاره,😔

بببین چه کاری دوستاش براش انجام میدن که تو چشمش دوستاش .

انقدر محبت کن به طرف خودت بکش 😀

با نیش و کنایه و غر زدن هیچی درست نمیشه 

با زبون داری و سیاست به جلو برو عزیزم 

غر نزن قررررر بده 😍

من همه میگن خیلی سیاست دارم  هیچوقت مسائل زندگیتون رو بیرون از خونه نبرید  لازم نیست تما ...

همشوانجام میدم غیراون پس اندازمخفی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

معصومه جون ممنون از تاپیکت ذخیره کردم.

خواهش میکنم عزیزم ❤️

حالا من ناواردم ولی سعی میکنم بیشتر وقت بذارم 

دوستان هر کسی هم هر کمکی خواستی در خدتمشم

فقط منتها من بیشتر آخر وقت ها وقت میکنم جواب میدم 

شما بنویسید من همتون رو جواب میدم دونه به دونه 

اگه یه وقت صبح یا ... بود جواب ندادم ناراحت نشین 

دوستان با تجربه ی دیگه هم هستن راهکار میدن 

من خودم هم سر ظهر و آخر شب هستم ساعت ده به بعد 

ولی تا جایی که از دستم بر بیاد جوابتون رو زود میدم منتظرتون نمیذارم 

عشقیا 😘

همشوانجام میدم غیراون پس اندازمخفی

از من دوست عزیز می‌شنوی اونم داشته باش 

در ادامه از خیلی چیزا صحبت میکنیم که خودت خود به خود متوجه میشی که برای یه زن پس انداز شخص واجب‌تر از لباس اش 👌

سلام معصومه عزیز و دوست داشتنی.ممنون ک تاپیک زدی ایشاله هرروز از تجربیاتت بگی درس عبرت شه واسمون

حتما عزیزم ❤️

هرچی دارم رو رو میکنم براتون 😍

دوست دارم زنان سرزمینم 

هرروز یه قدم به پیشرفت در زندگیاشون نزدیک تر بشن 😘

پس انداز عالیه حتما داشته باش

پس اندازدارم امامخفی نه یعنی شخصی نه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

از من دوست عزیز می‌شنوی اونم داشته باش  در ادامه از خیلی چیزا صحبت میکنیم که خودت خود به خود م ...

حالاباهم میریم جلوببینم قانع میشم

من فقط اینو میدونم که زن و شوهر باید مثه دوتا دوست صمیمی باشند تا بتونن کنارهم رشد کنن هردو طرف بای ...

دقیقا بهترین چیز

من به همسرم میگم تو بهترین دوستمی 

یعنی ما بیشتر عین دوتا رفیق صمیمی هستیم تا زن و شوهر

از لج اینکه خانواده میگن کم حرف بزنید ولی شوهرم میگه من دوست دارم روزی ۲ و یا ۳ ساعت باهات حرف بزنم ...

واااا حرفش  بی ربط که

حالا شاید اعصبانی اونطوری میگه 

تو بهش یکی دوروز پیام نده ببین چیه عکس العملش 

اگه از الان قهر کنه واسه چیزای کوچیک و بی مورد 

و تو هم بری آشتی 

انتظار داره تو همیشه پیش قدم بشی 

یه چند روز دست نگه دار 

ببین چی میشه

اکه به خاطر عکس و فیلم های درسیت باز می‌کنی 

باز که کردی زود بزن حالت هواپیما