معصومه اسماعیلی، روانشناس گفت: برخی از کودکان ناآرام از والدین خود حرف شنوی ندارد، وقتی کودک عصبانی و ناآرام است والدین می تواند با او همدردی کنند و به حرف های او گوش دهند احساسات کودک را درک نمایند و راههای کنترل خشم را به او بیاموزند.
وی ادامه داد:زمانی که کودک احساس خوبی نداشته باشد رفتار مناسبی نیز نخواهد داشت والدین باید تا آنجا که می تواند از توجه به افکار و احساسات کودک خود، خودداری کند.
وی اظهار داشت: والدین باید فهرستی از آرزوهای کودکشان را با کمک خود آنها تهیه کنند که کودک بداند به او توجهی می شود، والدین در پی رفع نیازهای کودک هستند و آرزوهایش برای آنها ارزشمند است.
وی تاکید کرد: والدین باید از پند و اندرز کودک بپرهیزند و در عین حال نگذارند کودک متوجه خشم، نگرانی، ترس در آنها شود و یا به نقطه ضعف او پی ببرند.
اسماعیلی در پایان خاطر نشان کرد: والدین باید زمان بیشتری را صرف گفتمان با فرزندان خود کنند و وقت بیشتری برای کودک خود بگذارند و در عین حال نگذارند کودک متوجه خشم، نگرانی، ترس در آنها شود و یا به نقطه ضعف او پی ببرند.
اسماعیلی در پایان خاطر نشان کرد: والدین باید با دوستان فرزند خود رابطه صمیمانه بقرار کنند و آنها را بیشتر در محیط خانه بپذیرند تا نظارتی بر آنها داشته باشند که کودک خود احساس دوری و جدایی از والدین نکند.
منبع : باشگاه خبرنگاران