2783
ساده‌ترین طرز تهیه پاستا آلفردو + نکات طلایی برای تجربه یک طعم عالی

ساده‌ترین طرز تهیه پاستا آلفردو + نکات طلایی برای تجربه یک طعم عالی

1402/05/21 بازدید3447

ماکارونی یکی از انواع مواد غذایی است که می‌توانیم با استفاده از آن غذاهای خوشمزه و لذیذی را تهیه کنیم اما در این میان پاستاها طرفداران بیشتری دارند و انواع مختلفی از آنها مانند پاستا پنه، آلفردو، کاربونارا، فتوچینی، پاستا سبزیجات و ... را می‌توانیم ببینیم. اصلیت پاستا به کشور ایتالیا برمی‌گردد  و در آن از انواع سس استفاده می‌شود. همچنین در برخی از مدل‌های این غذا از گوشت یا مرغ هم استفاده شده و رنگ آن گاهی سفید و گاهی قرمز است.

 

در این مطلب می‌خواهیم به سراغ معرفی طرز تهیه پاستا آلفردو برویم و تمام فوت و فن‌هایی که در زمان تهیه این غذا به آن نیاز دارید را به شما بگوییم. انجام مرحله به مرحله موارد گفته شده، کمک می‌کند تا در نهایت طعم واقعی این غذا را تجربه کنید.

پاستا آلفردو

آلفردو یکی از خوشمزه‌ترین انواع پاستاهاست و دستور پخت ساده و راحتی دارد. مواد اولیه برای درست کردن این غذا زیاد نبوده و برای درست کردن آن بهتر است از پاستا پنه یا نواری استفاده کنید. روش درست کردن این آلفردو بسیار راحت بوده و ترکیبات آن قابل تغییر است. البته در مقاله طرز تهیه پاستا آلفردو در اینجا نیز می‌توانید جزئیات کاملتری از تهیه این غذا را ببینید.

مواد لازم برای درست کردن پاستا آلفردو

اولین مرحله برای پخت این غذا، آماده کردن مواد لازم برای درست کردن آن است که در جدول زیر می‌توانید آنها را ببینید:

مواد لازم

مقدار مورد نیاز

پاستا پنه

200 گرم

فیله مرغ

300 گرم

پنیر پارمزان

100 گرم

شیر

300 گرم

خامه

200 گرم

کره

50 گرم

قارچ ورقه‌ای

300 گرم

سیر

3 حبه بزرگ

نمک، فلفل سیاه و آویشن

به مقدار لازم

مراحل طرز سس پاستا آلفردو

اولین کار برای درست کردن پاستا آلفردو، تهیه کردن سس سفید آن است که پاستاها درون آن غوطه‌ور می‌شوند. مراحل درست کردن این سس به صورت زیر است:

  1. قارچ‌ها را خرد کنید.
  2. در یک تابه بزرگ نیمی از روغن را ریخته و با یک قاشق روغن کاملا مخلوط کنید.
  3. اکنون قارچ را درون تابه بریزید و اجازه دهید کمی طلایی شود.
  4. قارچ را با حرارت بالا تفت دهید تا آب نیندازد.
  5. زمانی که رنگ قارچ عوض شد، آنها را از تابه خارج کرده و نصف دیگر کره را درون تابه بریزید.
  6. اکنون باید فیله مرغی که قبلا خرد کرده‌اید را درون تابه ریخته و با حرارت بالا آن را تفت دهید.

  1. زمانی که رنگ مرغ‌ها تغییر کرد آن را از درون تابه خارج کنید.
  2. اکنون نوبت تفت دادن سیر است. آن را رنده کرده و برای مدت زمان کوتاهی درون روغن تفت دهید.
  3. خامه و شیر را با هم مخلوط کنید.
  4. زمانی که عطر سیر را حس کردید و کمی تغییر رنگ داد، آن را اضافه کنید و با کم کردن حرارت شعله منتظر بمانید تا جوش بیاید.
  5. زمانی که سس در حال جوشیدن است، نوبت به اضافه کردن فیله مرغ و قارچ تفت داده شده می‌رسد.
  6. اکنون سس مورد نظر شما برای تهیه پاستای آلفردو آماده است.

طرز تهیه ماکارونی برای پاستا آلفردو

اکنون نوبت به پخت ماکارونی می‌رسد، مراحل زیر را باید برای درست کردن ماکارونی پاستا باید طی کنید:

  1. در یک قابلمه آب بریزید.
  2. نمک و کمی روغن را به آن اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت کاملا جوش بیاید.
  3. پاستا پنه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید برای مدت زمان 7 دقیقه داخل آن باقی بماند.
  4. پاستاهایی که نرم شده‌اند را داخل آبکش ریخته و اجازه دهید آب آن‌ها خارج شود.
  5. کمی آب خنک را روی پاستاها بریزید و آن را کمی تکان دهید.
  6. اکنون آنها را درون ظرف مورد نظرتان بریزید و سس پاستا را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

اگر به این سبک از غذاها علاقه دارید، پیشنهاد می‌کنیم طرز تهیه ماکارونی با سویا را هم در لینک ببینید. این روش پخت برای گیاهخواران جذاب است.

فوت و فن‌های درست کردن پاستا آلفردو

حالا که با روش درست کردن پاستا آشنا شدید، بهتر است نکات کلیدی زیر را هم برای بهتر شدن طعم و مزه آن به کار ببرید:

  • برخی افراد به سس پاستا، آرد اضافه می‌کنند. این کار باعث می‌شود تا بعد از خنک شدن شاهد سفتی بیش از اندازه آن باشید و در نهایت طعم پاستا را تغییر می‌دهد.
  • اگر گیاهخوار هستید می‌توانید مرغ را از دستورالعمل پخت پاستا خارج کنید. البته وجود آن طعم نهایی غذایتان را بهتر خواهد کرد.
  • پنه آلفردو را با استفاده از گوشت نیز می‌توانید تهیه کنید.
  • اصلی‌ترین ماده برای تزئین پاستا آلفردو جعفری تازه، آویشن، برگ ریحان و گوجه گیلاسی است.
  • می‌توانید برای ملایم کردن طعم سیر از پودر آن استفاده کنید.
  • اگر حس می‌کنید قارچ‌ها در حین تفت دادن رنگشان سیاه می‌شود، می‌توانید کمی آبلیمو در هنگام تفت دادن به آنها اضافه کنید.
  • استفاده از یک پیاز کوچک در زمان تفت دادن مرغ‌ها باعث می‌شود تابوی بد آن حس نشود.
  • برای جلوگیری از چسبیدن پاستاها به یکدیگر، باید قبل از سرد شدن کمی روغن را درون آن بریزید.
  • خامه باعث قوام آمدن و ایجاد طعمی خوب در پاستا می‌شود، بنابراین آن را به هیچ عنوان از دستور پخت حذف نکنید.

کلام آخر...

پاستا آلفردو یکی از پرطرفدارترین‌ غذاهای فست فودی است که در اینجا به معرفی آن پرداختیم. زمان پخت انواع پاستاها با یکدیگر فرق می‌کند و ممکن است مدت زمان متفاوتی را برای طرز تهیه آن در پیش داشته باشید، اما در هر صورت مراحل انجام آن بسیار ساده است.

اگر تمایلی به درست کردن پاستا در منزل خود ندارید، می‌توانید آن را به صورت آنلاین سفارش دهید. تعداد زیادی از فست فودها در اپلیکیشن‌هایی مانند اسنپ فود وجود دارد که می‌توانید آنها را برای سفارش انتخاب کنید. بنابراین با مشاهده قیمت نهایی و پرداخت هزینه آن می‌توانید در سریعترین زمان ممکن آن را به صورت گرم و با بسته‌بندی کاملا بهداشتی درب منزل دریافت کنید. اگر شما هم دستور پخت متفاوتی را از این مدل پاستا دارید، آن را با ما به اشتراک بگذارید.

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
2788

پربازدیدترین ها