2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس لوازم آرایش من

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 887 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فلافل تو برای ما اولی😝 من ک خیلی ذوق کردم از ایده و خلاقیتت و همچنین لواشک😍
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
بجه ها اشتباه بزرگ رو اونایی کردن که الان با افتخار میگن ما به همه رای دادیم! خوب گناه اونیکه حقش برنده شدن بود چیه ؟ شما اشتباه کردین که به همه رای دادین. مخصوصا تاپیکهایی که بیاین بهتون رای بدم و بدون توجه به دیزاین مارک لوازم آرایش نوع استفاده شیکی تمیزی زیبایی و ... بهشون رای دادین و آوردینشون بالا.
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
مامی پرهام ما ک ناراحت نیستیم 100تومن ک پولی نیست مساله اینجاس اساس مسابقه اشتباه بوده خیلی ازعکسا واقعا لیاقت برنده شدنشون بیشتر بود
همه از من میترسن ..من از تو.... خخخ اینو شوهرم میگه😁
مبارک باشه دوستان اونهایی که برنده نشدین جنبه داشته باشین دیگه حسودی نکنین خب قوانین سایت و مسابقه رو از اول دیدین حالا که برنده نشدین اینجوری میگینانشالله دفعه بعد شما برنده بشین 😘
گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
من با افتخار میگم به همه رای دادم.رای شخصی خودم بود دوس داشتم به همه رای بدم چون هرکدوم یه ایده یا خلاقیتی توش بود و بنظرم مسابقه بیشتر جنبه فان داشت. دوما اینجا هیچ دوستی ندارم که بخوام به خاطر دوستی رای بدم.
هر کودکی با این پیام بدنیا می آید که خدا هنوز از انسان نومید نیست..../تاگور
اردک کامنتا رو بخون. قول آیه الکرسی داده بود😁😂 وای بخدا گلسا ناراحت نشو ولی خندم میگیره
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
2810