2777
2789
زن دایی من سر بچه چهارمش از دنیا رفت ، البته ناراحتی قلبی داشت دکترا منعش کرده بودن
دلتنگمو با هیچ کسم میل سخن نیست کس در همه افاق به دل تنگی من نیست بسیار ستمکار و بسی عهد شکن هست اما به ستمکاری آن عهد شکن نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم ترجیح میدم هوشیار بمیرم اما جدا از شوخی مرگ دست خداست ، امیدوارم هبچ بچه ای روز دنیا اومدنش بی مادر نشه ، این فکرارو نکن مثبت فکر کن ، به بچه ت فکر کن به شیر دادن بهش به حمام دادنش به پارک بردنش به مانان گفتنش
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
نه پرستار نبود و بیمارستانه کیسه خون نداشته خاک برسر رییس بیمارستان کنن طایفه اون خانومه رفتن شیشه های کل بیمارستانو اوردن پایین..آشوب کردن ولی عزیزشون که دیگه برنمیگرده
من در عجب از این دختران!! که از خدای به آن بزرگی و توانمندی تنها یک شوهر میخواهند؛ و از شوهر به آن ناتوانی تمام دنیا را........
منم سر زایمانم داشتم میمردم،یهو نمردم دیگه!خخخخ من قلبم مریضه یکم،سزم بیهوشی نبود،آخرای زایمانم انگار بیهوش میشم میرم توایست تنفسی...... و2ساعت تو ریکاوری زیر اکسیژن و.....بودم خدا رحمش گرفته اخرسر!
توبارداری کبدچرب میگیره دکتر نمیفهمه سرسزارین به داروویی که بهش دادن واکنش نشون خونریزی داخلی کردیه ماه توکمابودبعدم فوت شد
دعاکنین من ب حاجتم برسم نی نی سایتو شیرینی میدم😆
اون زایمانی طبیعیه که یدفعه ای بچه بیاد توشلوار وچیزی حس نکنی نه که صدتادست میکنن تو وبزور بچه رو میکشن چقدم درد وخونریزی داره.والاااااا.همون بهترکه سزارین کنیم.تازشم توطبیعی اونجارو باتیغ بازمیکنن.واویلاااا
خدایا به امید تو؛نه به امید خلق روزگار...
2810