2777
2789
کسی دست اونتو نمیکنه ها ! اون سزارینه که 7 لایه شکمو میبرن! دست میکنن اونتو و ساکشن میکنن اونتو رو 7 لایه رو بخیه میزنن و درد بخیه رو تا اخر عمرت داری
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از قبل عید تاالان سه نفر و دیدم فوت کردن یکی همکار خودم، که فریده انصاری دکتر بیشرفش دیر رفت بالای سرش و فوت کرد بخاطر خونریزی دوتا هم به علت داروهای بیهوشی چینی تو بیمارستان امام رضا
دریا هم که باشی گاهی در چهارچوب خودت نمی گنجی،سر میکوبی به صخره و ساحل دست و پا میزنی کسی حرفت را نمی فهمد. پس از جدالی سخت با خودت بی رمغ، غمگین ، تنها، به خودت باز میگردی. دنیای بی رحمی است . اما تو تز دنیا بیرحم تر باش. بجنگ با هرچه تو را از آرزوهایت دور میکند.
عاشق سعید من اون موقع بچه بودم دقیق یادم نمیاد ولی جریانش حول و حوش پلاکت بود فقط این یادمه اگه یه دفعه خواهرشو دیدم ازش میپرسم که چی بوده خودمم کنجکاو شدم حتی وسطای بارداریش دکتر ختم بارداری رو اعلام کرده ولی سمج واستاده که تا اخر بارداری بچرو دست نزنن
من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
2810