2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عروس عموی منم سر زایمان فشارش رفت بالا دکترا گفتن یا دختره میمونه یه بچه اش بچه اش به دنیا اومد اونم تا دو روز زنده بود ولی تو آی سی یو بود بیچاره اینقد خوشکل بود تقریبا 6سال پیش بود بعد شوهرش رفت آجی دختره رو گرفت که بچش هم زیر دست نامادری نره و بره زیر دست خالش خالش هم اینقد دوسسسسشششش داره خودشم یه بچه آورده ولی اینو بیشتر دوس داره
گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
یکی رو شنیدم خونریزیش زیاد بوده به اقوامش گفتن خون لازم داره وگرنه میمیره اینام یه لشکر آورده بودن که خون بدن ولی بیمارستان به اون عظمت کیسه خون نداشت که ازشون خون بگیره اون زن بدبخت هم همینجوری خونریزی کرد تا مرد
من در عجب از این دختران!! که از خدای به آن بزرگی و توانمندی تنها یک شوهر میخواهند؛ و از شوهر به آن ناتوانی تمام دنیا را........
یک خانوم پرستار می‌شناختم شهرستان استخدام شد، که بیمارستان محل کارش زایمان کرد وطفلی فوت شد بعد ده سال تحت نظر دکترش بالاخره باردار شد کاین خانوم گروه خونی oمنفی بوده وبیماری هموفیلی از نوع مغلوب داشته.سر زایمان خونریزی میکنه وقتی سراغ بانک خون. خون نداشتن.با مرکز استان تماس میگیرن.با بالگرد براشون خون میارن ولی طفلی فوت شده.پسرش سه ساله شده. یک خانوم دیگه هم میشناسم،دوتا بچه داشته،بچه سومش رو بعد سزارین خونریزی میکنه،حتی رحمشم برمیدارن ولی چون پراکلامپسی داشته فشارش میره بالا تو اتاق عمل ومتاسفانه فوت شده.
اون عروس عموم سر زایمان طبیعی بود حالش بد شد بعد سزارینش کردن ولی بنظرم همش بخاطر بی لیاقتی مسئولین فوت کرد بیمارستانش خیلی کم توجه میکنن به بیمارا اونم چون خیلی وضعیتش وخیم بود نمیشد ببرنش جای دیگه
گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
2810