2777
2789
فری جون واااای منم ازاین چیز خیلی میترسم.بعضی وقتا به گریه میکنم وبه شوهرم میگم من سرزایمان میمیرم. بیچاره کلی غصه میخوره میگه اینو نگو خدانکنه.بعدشم میگه حالا تو باردارشو خداکریمه.وحشت دارم ازسرزایمان مردن
خدایا به امید تو؛نه به امید خلق روزگار...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره یکی از فامیلای ما البته بعد زایمان ولی کلا به خاطر حاملگی نمیدونن پلاکت یا یه چیز دیگش اومد پایین من اون موقع 14 15 سالم بود برای همین نمیدونم اطلاعات دقیق بدم حتی دکترا قبل بارداری بهش هشدار داده بودن باردار نشه ولی بچه می خواست دیگه الان فکر کنم 15 سالشه پسره و جالب تر این که مادره دفتر خاطرات براش مینوشت بخونید دفترشو جیگرتون اتیش میگیره از این همه احساساتش خدا رحمتش کنه
من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
من شنیدم اما هرچی شنیدم تو سزارین شنیدم البته تو این دور و زمونه ها نه قدیما دور از جون خانمهای باردار
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
اما خب الان بانک پلاکت داریم ، خوب شد تو این تاپیک حرفش شد کسایی که همسرانشون خون میدن لطفا به جای خون پلاکت اهدا کنن خیلی خوبه
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
2810