2777
2789
خیلی از شما ممنونم. بهترین پاسخ رو از شما دریافت کردم. موفق باشین و شاد

خواهش میکنم امیدوارم شما هم موفق باشید

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاله زنک،دهن بین و بچه ننه نباش و از همه مهمتر توی زندگیت صداقت داشته باش حتی در بدترین شرایط

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
کلا مردی ک میاد نینی سایت ایده عال نیست شرمنده این نظر منه چون سایتی عمومیه ک درسته زن و مرد نداره و ...

میلیون هامرد اینجا نیستن عالین اونا؟

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
مگ سایت فقط مال ماعه اخه ک اینجوری میگید بهشون.شاید اونام مث ما هم صحبت ندارن

خب باز شروع شد.... باشه عاقا باشه

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است ! من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است...!🇮🇷❤️‍🔥🙂
چرا من برعکسم با احترام به کراشت ولی من میبینمش چندشم میشه.همش یاد اون فیلم که ایدز داشت می افتم حال ...

کدوم فیلم؟ بهش نمیاد ایدز بگیره :)))

من میبینمش یاد این پسرای درسخون بچه مثبت میوفتم...

مگ سایت فقط مال ماعه اخه ک اینجوری میگید بهشون.شاید اونام مث ما هم صحبت ندارن

ممنونم. دقیقا من 37 سال دارم و هنوز با دختری نبودم. و هنوزم کسی رو پیدا نکردم. تنها مونسم خدا و مادرم هست.

من مرد تنهای شبم...