2777
2789
عنوان

ترمیم کننده برای بعد از برداشت خال

6336 بازدید | 42 پست

دو ماه و نیمه ۵ تا خال سطحیو و ریزو برداشتم سه روز اول زینک زدم بعدش ترمیم کننده سیگل تا یه ماه. بعد از یه ماه دیدم پوستم بعد از ترمیم کننده زدن خارش میگرفت عوضش کردم و جاش لافارر گرفتم که زینکش خیلی زیاده . یه ماه و نیمه دارم همین لافاررو میزنم . به نظرتون مناسبه واسه جای خال؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من شنیدم ترمیم کننده ویتالیر خیلی خوبه دیگه نمیدونم😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

واسه خال بهترین چیزی که جواب داده پماد موپیروسین هست، حال من زیرجشم وحساس بودیه بخیه هم خورد، همین پمادرو دکتر تحویزکردوعالی بوداصلا مشخص نیست بعداز 5ماه یه ذره تفاوت رنگ جاش باپوست خودمم ازبین رفت

واسه خال بهترین چیزی که جواب داده پماد موپیروسین هست، حال من زیرجشم وحساس بودیه بخیه هم خورد، همین پ ...

واسه منو کوتر کرده نمیدونم مناسبه یعنی واسه بعد از کوتر؟ جاشون گوده

یکیش یه کم گوده، فعلا زینک میزنم فقط یه کم التهابش کمتر بشه بعد بفکر ترمیم میفتم ایشالا

ایشالا خوبه خوب میشه جاش

من که بعد از دوماه و نیم پدرم دراومده هنوز جاشون هست🥺