2777
2789
عنوان

ترمیم کننده برای بعد از برداشت خال

| مشاهده متن کامل بحث + 6340 بازدید | 42 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واسه منو کوتر کرده نمیدونم مناسبه یعنی واسه بعد از کوتر؟ جاشون گوده

گودی رو بایدپرکنه هر چیزی مصرف میکنید، موپیروسین ضایعات ناشی از زخم رو ترمیم میکنه که اکثرا برجسته هستن 

چی بگم والا میگن طبیعیه ممکنه تا ۶ ماهم طول بکشه ولی من الان مشکلم اینه که ترمیم کننده چی بزنم

بجای هزینه کردن واسه ترمیم کننده چون نمیدونی کدوم اثرداره میکرونیدلینگ انجام بده تو هرجلسه تا60درصدبهبودی داره اول مشاوره بگیروهزینه رو بهت بگه فکرکنم بهترازکرم وپمادباشه

چی بگم والامیگن طبیعیه ممکنه تا ۶ ماهم طول بکشه ولی من الان مشکلم اینه که ترمیم کننده چی بزنم

سلام عزیزم 

منم الان یک ماه و نیم میشه خال برداشتم

بعد فهمیدم با کوتر بوده

5 تا رو صورتمه

الان بصورت لک سوختگی شده انگار قهوه ای 

گاهی کمرنگ گاهی پرنگ

البته همون اولش نگفت زینک برن

اوایل جنتکس زدم بعد از ی هفته ترمیم کننده

میخام بدونم شما جای خالت کی خوب شد؟ 

سلام عزیزم منم الان یک ماه و نیم میشه خال برداشتمبعد فهمیدم با کوتر بوده5 تا رو صورتمهالان بصورت لک ...

سلام عزیزم

اصلا نگران نباش میره کم کم یه ماهو نیم خیلی زمان کمیه

من ترمیم کننده لافارر زدم خیلی موثر بود داروخونه بهم داد

شما برو داروخونه صورتتو نشون بده به دکتر داروساز خودش یه چیز مناسب بهت میده

اگرم خیلی نگرانی برو به دکتر نشون بده ولی جای نگرانی  نیستش اصلا

سلام عزیزماصلا نگران نباش میره کم کم یه ماهو نیم خیلی زمان کمیهمن ترمیم کننده لافارر زدم خیلی موثر ب ...

سلام عزیزم 

ممنون ک جواب دادید

رفتم متخصص پوست. ترمیم کننده اون داد

و یه روشن کننده 

من فقط نگرانم ک این لکه ها نره

چون خیلی بزرگتر از اندازه خالام شدن

آخه اونا همه کوچیک بودن و سطحی

و دکتر گفت ممکنه تا 6 ماه هم زمان ببره

سلام عزیزم ممنون ک جواب دادیدرفتم متخصص پوست. ترمیم کننده اون دادو یه روشن کننده من فقط نگرانم ک این ...

خوب دیگه دکترت درست گفته چون برایه منم حدوده ۶ ماه طول کشید همون ترمیم کننده اون عالیه 

من یادمه دو سال پیش مهرماه برداشتم تا عید دیگه تقریبا خوب شده بود ولی من هر روز ترمیم کننده رو زدم 

حتما جاشون میره خیالت راحت

خوب دیگه دکترت درست گفته چون برایه منم حدوده ۶ ماه طول کشید همون ترمیم کننده اون عالیه من یادمه دو س ...

خداروشکر. ایشالا همیشه خوش خبر باشی

ولی میدونید چیه چون من زینک نزدم. 

بعضیا میگن چون زینک نزدی. واس همین ممکنه اون جای سوختگی بمونه

از این میترسم

وگرنه تا 6 ماه هم صبر میکنم

خداروشکر. ایشالا همیشه خوش خبر باشیولی میدونید چیه چون من زینک نزدم. بعضیا میگن چون زینک نزدی. واس ه ...

دکتر برات برداشت دیگه؟

منم دیدم بعضی دکترا زینک نمیدن پماد آنتی بیوتیک میدن