2777
2789
عنوان

طلاهامو به خواهرم دادم شوهرم شاکی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 7638 بازدید | 227 پست

چقدر حرص دربیاری اسی!

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار خوبی کردی اما قبلش یه مشورتی میکردی خواهرت قرار شده چند ساله بهت برگردونه؟

معادل همونو بهم بر میگردونه  زمان تعیین نکردیم

من مست می لم یزلیم چه کنم  من سوخته جان ازلیم چه کنم  زین آتش جان تا به قیامت شادم  ‌ من مشتعل عشق علی ام چه کنم   
کامنت ها خیلی برام جالب بودندوقتی شماها به خواهر خودتون هم رحم نمی کنید، توقع کمک به دیگران ازتون وا ...

ی جور میگی انگار صد تومن دویست تومن کمک کرده.ی میلیارد و سیصد میلیون اونم ب نرخ الان 

معادل همونو بهم بر میگردونه زمان تعیین نکردیم

امیدوارم بهت برگردونه و بعدا نزنه زیرش از کار خیری که کردی پشیمون بشی 

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      
جوابت بی ربط بود چون جایگاهی توی قانون نداره .این جملات اعراب جاهلیت هست

اعراب جاهلیت گفتن خرج خونه با مرده عزیزم گلچین نکن دیگه شما طبق قانون غرب پیش برو من بعد نصف خرج خونه رو بده مه یه ات رو هم برو همین امروز ببخش باشه گلم

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

بالاخره معنی زندگی مشترک برا من و شما فرق میکنه لابد تو زندگی ما هرکاری میکنیم همدیگه رو در جریان می ...

خیر 

همسر بنده انقدر فهمیده هستن که به یک زن درمانده کمک کنن.

نه مخفی کاری هست و نه منم منم.

ولی وقتی یکی نمی فهمه دست یه زن درمانده رو توی این جامعه ی گرگ باید گرفت، حقش ه که بهش دروغ گفته بشه

از جهانی دیگرید و از جهانی دیگرم

به نظرم تاپیک سرکاریه برای حرص دادن کاربرا

کی اخه همچین کاری میکنه همینجوری ۲۵۰ گرم طلا بده به خواهرش ؟بدون اجازه همسرش

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

جوابت بی ربط بود چون جایگاهی توی قانون نداره .این جملات اعراب جاهلیت هست

اعراب جاهلیت بعد مشتعل عشق علی عرب هم هستی؟!

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
بد نیست گاهی هم با شریک زندگی تون مشورت کنید 😐250 گرم طلا رقم کمی نیست میگید مال خودم بود به همسرم ...

خواهرای شوهرم پولدارن همشون.  خواهر من کسی رو جز من نداره.  هیچ راهی نداشتم

من مست می لم یزلیم چه کنم  من سوخته جان ازلیم چه کنم  زین آتش جان تا به قیامت شادم  ‌ من مشتعل عشق علی ام چه کنم   

چرا انقدر بی فکرین؟ وقتی ازدواج میکنید باید با همسرتون مشورت کنین چرا حساب جدا میکنین سریع  اینو من خریدم پس به تو ربطی نداره چجوری خرجش کنم

واقعا اگ این اخلاق دارین ازدواج نکین چون با این جور رفتارا چیزی جز جدایی براتون پیش نمیاد

اینم منع مجرد باید بگم😐💔