2777
2789
عنوان

چرا همه هول از اب در میان

140 بازدید | 10 پست

پسره مذهبی بود با خودم گفتم به به دیگه معیار هام رو داره 

ازم خواستگاری کرده بود و اصرار به مشاوره و قرار مدارا داشت اینکه مادرش و خواهرش زنگ بزنه برای خواستگاری رسمی 

دوماه پیش سر مشکلات خانوادگیم نتونستم جواب مثبت همون لحظه بدم داداشم جو خونه رو بهم ریخته بود به مامانم گفتم گفت تو همین الان شوهر کردنت گرفته (همیشه یه سری موقعیت ها رو به خاطر از دست دادم من زیبایی ندارم و خواستگار تا حالا سه تا داشتم)

خلاصه منم درگیر یه سری کارا مثل درس و ... اینا بودم بهش گفتم لطفا تا عید صبر کن من یکم تکلیف یه سری چیزا دو زندگیم مشخص کنم 

تو این مدت سعی می کرد با بابام ارتباط بگیره 

ولی چند روزه دیدم که تو اکانت اینستاش رفته دکترای زن جوون و مذهبی فالو کرده!!

پست من لایک نمی کرد و از اونا همه رو لایک می کرد 

طبق تجربه ای که از قبلا داشتم و کسی که قرار بود عقد کنیم رفته بود دوست دختر داییش فالو کرده بود بهش گفتم چرا فالو کردی گفت همین جوری و بعد با همون به من خیانت کرد 

این بار دیگه خودم این خواستگار از پیجم ریمو کردم که شاهد خیانت نباشم

دلم گرفته 

یعنی من لیاقت این ندارم که یکی برام یه مدت صبر کنه؟؟؟؟

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احساسی بهت نداشته و صرفا فقط میخواسته ازدواج کنه حالا یا با تو یا هر کس دیگهبهتر که باهاش تموم کردی ...

دقیقا 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

اینکه فکر میکنید چون پسره مذهبیه پس حتما چشم پاکه برام عجیبه 🫠 من خودم مذهبی نیستم ولی با چند تا پسر مذهبی صحبت کردم اکثرشون رعایت نمیکردن این مسئله و نگاه جنسی داشتن بهم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اینکه فکر میکنید چون پسره مذهبیه پس حتما چشم پاکه برام عجیبه 🫠 من خودم مذهبی نیستم ولی با چند تا پس ...

کلا این خانواده اش خیلی اصیل بود 

ولی ... 

به این نتیجه رسیدم مردا عین همن

[QUOTE=365886289]کلا این خانواده اش خیلی اصیل بود  ولی ...  به این نتیجه رسیدم مردا عین همن[/QUOTE

ببین خانواده خیلی تاثیر داره ولی مذهبی بودن ذره ای تاثیر نداره 🫠 حالا من نمیدونم خانوادش چطوری بودن 

بابای چشم پاک داشتن خیلی مهمه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜