2777
2789
عنوان

بیاین کاری کنیم تا عید پوست سفید و لطیف داشته باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 46 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی جان من بند ميندازم صورتم ، بعد دو روز پرررر جوش میشهالکل میزنم هرکار میکنم ک جوش نزنم بعدش نمیشه ...

صورتتو زود اب نزن. حداقل تا فرداش..

ویتامین آد بزن. سریع برگرد خونه و بزن. بعدم نشورش اصلا. 

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
بدم میاد رنگ داره حنا

اصصصصصصلا رنگ نمیده حنا باید زیاد بمونه تا رنگ بده با ۱۵ دقیقه رنگ نمیده خودت امتحان کن منم اولش فکر میردم وای الان زرک میشم خخخخ

نه اصلا حنا حداقل باید ۱ ساعت بمونه تا رنگ بده با ۱۵ دقیقه اصلا رنگ نمیده

مطمعنید

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

صورتتو زود اب نزن. حداقل تا فرداش..ویتامین آد بزن. سریع برگرد خونه و بزن. بعدم نشورش اصلا.

🥲باشه این سری همین کارو میکنم

آرامش و خوشی از من و خانوادم خیلی وقته که دوره ، میشه با قلب مهربونت دعا کنی برامون؟

حنا بی رنگ؟؟میگن زیر بغل بزنی کمتر بو میدی. امتحان کردی؟

برای بوی زیر بغل و پا عاللللیههههه اصلا کل بدنت خوش بو میشه البته حنا بی رنگ خاصیت نداره حتما حنا اصل باشه

عزیزم میگم که خودم میزنم ..... خواستی به یه جای از بدنت که معلوم نباشه بزن میبینی که هیچی نمیشه

باشهه منونم ولی چون مجردم اجازه استفاده از نوره رو ندارم

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

خانما ی مولتی ویتامین عالی معرفی کنید لطفا

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
وااااا چه ربطی به مجردی داره کاری به بکارت نداره که

مامانم میگ که اینجوره نوره بکارت از بین میبره