2777
2789
عنوان

درمان سوختگی لیزر موهای زائد،کسی تجربه داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 32107 بازدید | 121 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوستان ۱۷روز پیش رفتم لیزر بیکنی و سوختم.بلافاصله روش کرم زدم و خداروشکر زخم نشد.اما الان دور لابیام سیاه سیاه شده.به دادم برسید چیکار کنم.دکتر ترمیم کننده داده ولی بنظرم بی فایدست

پماد زینک مخصوص بگیر بزن. و اینکه زمان میبره تا لکه اش بره . منم یبار اینجوری شدم . ناشیانه کار کرد ...

زینک مخصوص چیه؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

پماد سیلور سولفادیازین- زینک- آلفا استفاده کن.

اینا برای لک قهوه ای خوبه؟ جای زخم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

۱۷ روزه از لیزرم گذشته.دکتر رفتم ترمیم کننده بهم داد ولی بنظرم لصلا خوب نبوددور لابیام کامل سیاه شده ...

فقط رنگ تیره شده یا دچار سوختگی شده ؟

برای من سوختگی داشت جای شات لیزر مونده بود 

رنگشم‌ یکم تیره شده ینی جلسه های اول خوب بود ولی رفته رفته تیره تر شد 

کرم روشن کننده بزن 

عزیرم ایدی تلگرامتو بده عکس بفرستم برات ببین مال توام اینجور بوده

من تلگرام ندارم گلم 

برای من انگار جای سکه ی داغ روی بدنم مونده بود 

ب مرور برای شما هم خوب میشه و پوست جدید میاد 

ترمیم‌کننده رو بزن 

اگه خواستی اون پماد رو هم ک من زدم یبار در روز  بخر بزن 

بالاتر اسمشو گفتم 

من تلگرام ندارم گلم برای من انگار جای سکه ی داغ روی بدنم مونده بود ب مرور برای شما هم خوب میشه و پوس ...

ببین جای تک تک شات هایی که زده سیاه شده.(اطراف لابیا البته)

الان تاپیک رو ک خوندم دارم هر ۳ساعت زینک میزنم روزی دوبار هم ترمیم کننده

براشما چقدر طول کشید تا خوب شد

کی اقدام ب درمان کردین

چون من دیر متوجه شدم ک سیاه شده

من تلگرام ندارم گلم برای من انگار جای سکه ی داغ روی بدنم مونده بود ب مرور برای شما هم خوب میشه و پوس ...

من در واقع سوختم ولی چون بلافاصله بعد لیزر پماد سوختگی زدم ن تاول زد و زخم شد.ولی الان تیره شده خیلییی.

مجردم هستم واقعا زورم میاد ک این شکلی شدم.