2777
2789
عنوان

درمان سوختگی لیزر موهای زائد،کسی تجربه داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 32296 بازدید | 127 پست
فقط رنگ تیره شده یا دچار سوختگی شده ؟برای من سوختگی داشت جای شات لیزر مونده بود رنگشم‌ یکم تیره شده ...

سلام منم این مشکلو پیداکردم طعنی طبیعیه؟ مگه نمیگفتن لیزر روشنترمیکنه؟

من ۴جلسه رفتم اول خوب بود ولی ازجلسه سوم لابیا ها قشنگ تیییره شدن چند درجه چیکار باید کرد؟

واسه همه میشه یا زنگ بزنم بگم بهشون

من در واقع سوختم ولی چون بلافاصله بعد لیزر پماد سوختگی زدم ن تاول زد و زخم شد.ولی الان تیره شده خیلی ...

برا منم همینجور شد تاول نزد تقریبا یک ماه طول میکشه اوکی شی

همین پماد بخربزن‌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین جای تک تک شات هایی که زده سیاه شده.(اطراف لابیا البته)الان تاپیک رو ک خوندم دارم هر ۳ساعت زینک ...

من از همون جلسه بعد لیزر شروع کردم پماد زدن انواع پماد زینک و.... فایده نداشت 

تا چند هفته بعدش رفتم‌دکتر زنان تا معاینه کرد گفت چرا اینجور شدی دیگه این پماد داد 

زدم بهتر شدم 

غصه نخور خوب میشی

سلام منم این مشکلو پیداکردم طعنی طبیعیه؟ مگه نمیگفتن لیزر روشنترمیکنه؟من ۴جلسه رفتم اول خوب بود ولی ...

میخوای زنگ بزن چون دستگاه با دستگاه فرق داره

برا من جلسه های اخر ک درجه بیشتر بود تیره شد 

هنوزم تیره مونده

حالا باید چیکارش کنیم؟

والا اونجور ک متوجه شدم باید ترمیم کننده بزنیم و اینک هر۳ ساعت زینک رو تمدید کنیم

زینک خودش خاصیت لایه برداری داره.ب مرور لایه برداری میکنه و روشن میشه.انشالا

شما چند وقته اینجور شدی

والا اونجور ک متوجه شدم باید ترمیم کننده بزنیم و اینک هر۳ ساعت زینک رو تمدید کنیمزینک خودش خاصیت لای ...

ازجلسه سوم متوجه شدم

بعدلیزر زینک میزنم ولی خب فایده که نداره فقط جلوی سوختگی رو میگیره

خیلی هم چربه اذیت میشم نمیتونم اصلا تمدید کنم یکبار میزنم

ازجلسه سوم متوجه شدمبعدلیزر زینک میزنم ولی خب فایده که نداره فقط جلوی سوختگی رو میگیرهخیلی هم چربه ا ...

ببین این شکلی شدی؟؟؟

دیگ نرو لیزر بنظرم.فقد ترمیم کن تا خوب بشی

چون الان پوستت اسیب دیدس و میری لیزر بدتر میشه