2777
2789
عنوان

درمان سوختگی لیزر موهای زائد،کسی تجربه داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 32296 بازدید | 127 پست
سلام عزیزم هنوز این تاپیک و میبینید؟ من دو هفته پیش برای صورتم لیزر co2 انجام دادم حالا رو صورتم لک ...

عزیزم من لیزر موهای زائد بود

ولی صورتمم فرکشنال انجام دادم و الان هم میتونید ترمیم کننده بزنید ولی باید ادامه دار باشه تا برطرف شدن لکه ها

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم برا شما جای سوختگیا خوب شد؟؟میشه بگین‌چیکار کردین برا منم خیلی بد شده😭

جای سوختگی شما چقدر طول کشید بره؟ مال من دایره های قهوه ایه روی رونم بعد ۲ هفته انگار همونجوره. خیلی نگرانم نره جاش

عزیزم من لیزر موهای زائد بودولی صورتمم فرکشنال انجام دادم و الان هم میتونید ترمیم کننده بزنید ولی با ...

عزیزم میشه یه راهنمایی کنی

جای سوختگی من مث دایره های قهوه ایه روی رونم بعد ۲ هفته انگار همونجوره. خیلی نگرانم نره جاش. کرم سوختگی و ترمیم کننده هم زدم ولی انگار کمرنگ نشده

جای سوختگی شما چقدر طول کشید بره؟ مال من دایره های قهوه ایه روی رونم بعد ۲ هفته انگار همونجوره. خیلی ...

تقریبا یک ماه طول کشید 

دکتر زنان بهم پماد فلوکورتف داد ک خیلی موثر بود

تقریبا یک ماه طول کشید دکتر زنان بهم پماد فلوکورتف داد ک خیلی موثر بود

عزیزم ممنون از جوابت.مال شما هم همین حالت گرد گرد قهوه ای بود؟مث جای شات.  خیلی نگرانم جاش بمونه. مال من رو رونمه . شما کجات بود؟ الان تو ۲ هفته من خیلی تغییری حس نکردم . طبیعیه یا باید کم رنگ میشد؟

عزیزم ممنون از جوابت.مال شما هم همین حالت گرد گرد قهوه ای بود؟مث جای شات. خیلی نگرانم جاش بمونه. ما ...

بله عزیزم برا منم گرد بود 

من میگفتم انگار سکه گذاشتن جاش مونده برای من شکم و بیکینی م بود خیلیی افتضاح بود جوری بود ک خودم روم نمیشد نگاه کنم  

ن انشاالله جاش نمی مونه بله اولش قرمز بود بعد رفته رفته خشک شد قهوه ای 

خیلی پمادای مختلف استفاده کردم ولی تاثیر نداشت تا رفتم دکتر زنان برای معاینه وقتی دید این پماد داد ک خیلی بهتر شد 

بعدشم حموم رفتنی خیلی اروم اروم کیسه میکشیدم 

عزیزم ممنون از جوابت.مال شما هم همین حالت گرد گرد قهوه ای بود؟مث جای شات. خیلی نگرانم جاش بمونه. ما ...

خواهش میکنم 

انشاالله مشکلتون برطرف شه 

الکی هم غصه نخور خوب میشه 

منم  خیلی ناراحت بودم ولی با گذر زمان خوب شد 

خواهش میکنم انشاالله مشکلتون برطرف شه الکی هم غصه نخور خوب میشه منم خیلی ناراحت بودم ولی با گذر زما ...

خیلی ممنون از پاسخت. یادت میاد چند وقت طول کشید تا کامل رفت؟ برای شکمت هم چیزی میزدی؟

خیلی ممنون از پاسخت. یادت میاد چند وقت طول کشید تا کامل رفت؟ برای شکمت هم چیزی میزدی؟

والا دقیق یادم نیست

ولی یادمه افسردگی گرفته بودم نمیزاشتم اصن همسرم سمتم بیاد 

ب شکمم همین پماد زدم