2777
2789
عنوان

برای دوستانم

| مشاهده متن کامل بحث + 8001 بازدید | 189 پست
یه اتفاقی تو محل کار پیش اومد ک اومدم بیرون...و یه مدت گذشت یه کار دیگه پیدا کردم رییسم یه مرد مجرد ...

این آقای برادر زاده که بعدها همسر شما شد که خودش سنش بالا بود، اونوقت این عمویه چقدر اختلاف سنی داشت باشما؟ خیلی بزرگتر از همسرتون بود؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رفتاره زن باباتون چطوره وقتی میرین خونه پدرتون؟؟

بد نیست...

معمولیه...

اینجوریه ک مثلا غذا میپزه سرشو با کار خونه گرم میکنه 

زیاد باهام حرف نمیزنه ولی کاری ام نداره 

بعضی وقتا مناسبتی عیدی چیزی باشه بهم پیام میده 

شاید باورت نشه منم مث توام 

بعضی جاها باهم تفاوت داریما،مثلا تو درس خوندی و دانشگاه رفتی من تا دبیرستان خوندم 

پدرو مادر تو جدا شدن ولی برا من تا جدایی رفتن و به هم برگشتن ولی چه برگشتی پدرمنو دراوردن هرروز دعوا هرروز کتک کاری!منم مث تو روحم خسته اس،منم مث تو آزادی کامل ندارم منم خیییلی چیزام مث توعه،مثلا پیش مادربزرگ بزرگ شدم ولی با دوتا عمه کنارش که یکیش چه زخم زبونا که بهم نمیزد🥲

چه حرفا که شنیدم و چیا که با چشم دیدم ...گاهی انقد از گذشتم خسته ام که میگم کاش چشم رو هم بزارم و همه چیو یادم بره ولی خب ...شده دیگه تقصیر منو تو که نبوده

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎
شاید باورت نشه منم مث توام بعضی جاها باهم تفاوت داریما،مثلا تو درس خوندی و دانشگاه رفتی من تا دبیرست ...

عزیز دلم...

چقدر گناه داریم...

میفهمم وقتی میگی خسته ای یعنی چی...

انگار هر چی میگذره به جای اینکه دور تر و فراموش تر بشه زنده تر میشه...

اون موقع ها مادر بزرگ من گاهی گریه میکرد میگفتم چی شده مثلا یه خاطره ای تعریف می‌کرد از چهل سال پیش 

تو دلم میگفتم اوووووه بعد این همه وقت چرا انقد گریه کرد 

الان میفهممش ...

عزیز دلم...چقدر گناه داریم...میفهمم وقتی میگی خسته ای یعنی چی...انگار هر چی میگذره به جای اینکه دور ...

💔💔

خیلی گناه داریم خیلی عذاب کشیدیم،اینهمه سختی اینهمه توهین !

گاهی همسرم از خستگی جسمش میگه میگم کاش منم جسمم خسته بود،اصلا روح خسته و جسم خسته خیلی تفاوت داره باهم !!!

این عذاب برای من هنوزم جریان داره...یه پدر بی مسئولیت که اومدن دوباره با مامانم زندگی ساختن و الانم یه برادر دارم ۱۳ساله!الهی بمیرم براش حسرت خیلی چیزا تو دلشه !ولی باز موقعیت اون خیلی بهتر از منه!من مغذمو نابود کردن !

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎
💔💔خیلی گناه داریم خیلی عذاب کشیدیم،اینهمه سختی اینهمه توهین !گاهی همسرم از خستگی جسمش میگه میگم کا ...

میفهمم خستگی روح رو...

من روزایی هست که هیییییچ کاری جز دوش گرفتن .. غذا خوردن... و فیلم دیدن و بازی با دخترم نمیکنم ولی آنقدر خسته ام... آنقدر ذهنم سنگینه ک ب قول تو کاش از کار فراوون جسمم خسته میشد فقط