2777
2789
عنوان

کسب از دعای دیدن مطلوب در خواب چیزی شنیده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16839 بازدید | 301 پست
عزیزم ممنون از وقتی ک گذاشتی قشنگ توضیح دادی وتگ کردی دمت گرم خیلی ممنووون😘

خواهش گلی.سوال بیشتری بود.بهت درخواست دادم خصوصی سوال کن که توتااپیک این بنده خداهم مزاحم نشیم  

خدایااااا شکرت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیزم یه چیزی هست به نام کشف مطلب.مثل مثلا استعلام حاجتت...بهش میرسی dh نمیرسی یا بهت دعایی میگ ...

شما خودت مطلوبت و دیدی؟؟؟؟ و اینکه کی عروس میشم و چجودی تو خواب نشون ما میدن؟ مثلا چجوری میگه ۶/۶/۱۴۰۲

شما خودت مطلوبت و دیدی؟؟؟؟ و اینکه کی عروس میشم و چجودی تو خواب نشون ما میدن؟ مثلا چجوری میگه ۶/۶/۱۴ ...

ببیین دل بخواهی که نیست هرچی دوست داری نشونت بدن...

مطلبی که نیت کردم رودیدم..چندین بارم امتحان کردم به روش های مختلف دیدم..حالامنتظرم توواقعت ببینم چطورمیشه..چون 3ماه پیش انجام دادم...زمانشو مثلاگفتم کی عقدمیکنم گفتن 1..حالانفهمیدم 1یعنی 1سال.برج1نمیدونم...یاگفتم کی باهاش اشتی میکنم عدد400نشونم دادن...من اینارو سردرنمیارم.منتظربایدبمونم تااتفاق بیوفته بعدمیفهمم.چون اولین تجربمه

بعدم یه سوال فقط...مثلایه شب نیت کم همسرم روببنم.وقتی جواب گرفتی...بپرس مثلاامسال عقدمیکنم؟؟وقتی جواب گرفتی چیزای دیگه

ببین من توخوابام چیزاییی غیرنیتمم میدیدم.مثلانیت کردم همسرم.بازخودشونشونم دادن.ریش داشت زیرپتوبودانگارناراحت بودهمچین چیزی...بعدتوخواب خودم به خودم گفتم چراریش داره اینا..بعدخودم به خودم بازگفتم احتمالا ازدوری منه

بعدتوبیداری فکرکنم دیدم..مطمئن نیستم اما احتمال خیلی زیادمیدم خودش بوده باشه.وقتی توماشین ردشد.اولا رنگ ماشینش خودش بود.دوما وقتی دیدم یادخوابم افتادم ریش داشت جدی بوداینااااا...اونم مستقیم نگاه میکردیه لحظه برگشت نگام کرد...میگم مطمئن نیستم امااحتمالاخودش بودچون یادخوابم افتادم که ریش داشت.خداهرجورصلاح بدونه نشونت میده

یه باردیگه چهرشونشونم ندادن.اخه من خییلی امتحان کردم....این اواخرهرچی امتحان میکنم چهره نشونم نمیدن.اماتویه خوابم باطرفم میدونستم دوستم که خانوادمم انگارمتوجه شده بودن.میخواست جدی بشه

خدایااااا شکرت...
ببین عزیزم یه چیزی هست به نام کشف مطلب.مثل مثلا استعلام حاجتت...بهش میرسی dh نمیرسی یا بهت دعایی میگ ...

اگر نماز نخونیم عب نداره؟ 

مثلا من قبلا نماز میخوندم ولی الان ن عیبی نداره؟؟ 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.                 من‌طُ‌را‌با‌خون‌و ‌دل‌از‌یاد‌بردم‌لطف‌کن‌هر‌کجا‌چشمت‌به‌من‌ افتاد‌کج‌کن‌راهت‌را :)                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯
اگر نماز نخونیم عب نداره؟  مثلا من قبلا نماز میخوندم ولی الان ن عیبی نداره؟؟

من نمیدونم عزیزم...حالاشروع کن بخون اشکالی داره؟؟عزیزم کل نمازا شبانه روز نیم ساعت بیشتروقتتونمیگیره.همش باهم

یکی ازاشناها روگفتم خوند 7شب ندید...من حدس زدم شاید بخاطراینه که نمازشو ترک کرده..دقیقا موقع انجام این عمل نمازنمیخوند.الانم نمیخونه

خدایااااا شکرت...
من نمیدونم عزیزم...حالاشروع کن بخون اشکالی داره؟؟عزیزم کل نمازا شبانه روز نیم ساعت بیشتروقتتونمیگیره ...

چش شروع میکنم

امروز صب میخواستم شروع کنم یادم رف🥺

اگر از الان شروع کنم و دیگ ترکش نکنم تو این هفت شب میتونم خوابو ببینم؟؟ 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.                 من‌طُ‌را‌با‌خون‌و ‌دل‌از‌یاد‌بردم‌لطف‌کن‌هر‌کجا‌چشمت‌به‌من‌ افتاد‌کج‌کن‌راهت‌را :)                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯
چش شروع میکنم امروز صب میخواستم شروع کنم یادم رف🥺 اگر از الان شروع کنم و دیگ ترکش نکنم تو این هفت ...

بسلامتی.عزیزم باخدا معامله نکن.اونکه به نمازمن وتونیازنداره که شرط بذاری..ببین تواون کامنت کامل توضیح دادم..اکثراعین خواب شده..امامنکه نمیتونم بگم تضممینی عین خواب برای شماهم میشه..برای خودمم نمیتونم بگم..3ماه انجام دادم هنوزخبری نیس برای خودممم 

خدایااااا شکرت...
چش شروع میکنم امروز صب میخواستم شروع کنم یادم رف🥺 اگر از الان شروع کنم و دیگ ترکش نکنم تو این هفت ...

اینم بگم فکرنکنی هرچی دوست داری توخواب میبینیاااا...ممکن بهت بگن به فلان خواستت نمیرسی.اماده باش.اگه متونی انجام بده عزیزم

انجام دادی خبرم کن ازنتیجش چی دیدی.درخواستم بهت دادم

خدایااااا شکرت...
خب عزیزم یعنی به پهلوی راست و روی دست راست بخوابم

دست من روی دست بودم.امافکرکنم اشتباه کردم منظورش این نیس دستت زیرسرت.درهرصورت من دومدلو امتحان کردم اوکی.مهم اینه روبه قبله باشی.یعنی قسمت جلو بدنت روبه قبله باشه..که میشه روی پهلوی راست...دورازجون مازنده ایم مثل مرده که نمیتونیم ثابت دستمو زیرباشه.اماروی پهلوی راست میشه

انجام بده خبرم کن

خدایااااا شکرت...

من یکی از دوستام گفتم برام شب خوابیدی نیت کن،خیلی خانم درستکار و مومنی هست،ایشون برام نیت کردند و خواب دیدند،خیلی از خوابی که دیده بود خوشحال شد،به من گفت خواب بسیار واضح وشفافی دیدم که تا حالا ندیده بودم،گفت در یک صحن بزرگ حالت مسجد یا حرم باشه بعد یه آقایی که کلا لباس سفید پوشیده بود و یک چرخ گاری پر ساک هم دستش بود،گفت،بهش بگو دیر یا زود حاجتروا میشه.من به دوستم گفتم نیت کنه آیا امسال حاجتروا میشم که بعدش برم مشهد نذرم ادا کنم،این مربوط به سال 96 هست،اما هنوزم به حاجتم نرسیدم.

عزیزم 🥺 حالا چطور باید نیت میکردی ؟

کار خاصی نکرد،فقط وضو گرفت،حالا آیت الکرسی،ناس،فلق،هر سوره ای میل خودتون بود بخونید،بعد نیت من که بهش گفته بود با خودش گفت از خدا خواست خواب در این مورد ببیند

بسلامتی.عزیزم باخدا معامله نکن.اونکه به نمازمن وتونیازنداره که شرط بذاری..ببین تواون کامنت کامل توضی ...

ممنون عزیزم