2777
2789
عنوان

کسب از دعای دیدن مطلوب در خواب چیزی شنیده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16838 بازدید | 301 پست
@دلتنگتم00     @هایدی۷۸    

سلام عزیزم .. 

واسه خودتون جواب داده؟

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ..  واسه خودتون جواب داده؟

سلام عزیزم...ممن حدودا مهرانجام دادم...برای چندمورد خوابشو دیدم.منتظرم ببینم چی میشه

امابه یه نفر هفته پیش گفتم انجام داد...گفت همش خواب دخترالانمو مدیدم که بزرگه میریم بیرون...خلاصه گفت احتمالادومی دختر...دوروز بعدرفت سونو وگفت دختر...یکیم دیروز گفت خواب دیدم پسره...البته گفت چندوقت پیشم بدون ااین دعاخواب دیدم پسره.امابااین روشم یادش دادم گفت خواب پسردیدم..حالا دوسه هفته دیگه میره سونو خبرم میکنه.منم منتظرم والا

خدایااااا شکرت...
سلام عزیزم...ممن حدودا مهرانجام دادم...برای چندمورد خوابشو دیدم.منتظرم ببینم چی میشه امابه یه نفر ه ...

خیلی ممنون 

حاجت روا باشید ان شالله 

منم میخوام انجام بدم

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
فدات عزیزم‌همچنین.انجام‌بده فرداخبرم‌کن گلی

باشه حتما 

انجام دادی گلی

بله انجام دادم ولی خوابی ندیدم عزیزم

ببین عزیزم یه چیزی هست به نام کشف مطلب.مثل مثلا استعلام حاجتت...بهش میرسی dh نمیرسی یا بهت دعایی میگ ...

عزیزم ممنون از وقتی ک گذاشتی قشنگ توضیح دادی وتگ کردی دمت گرم خیلی ممنووون😘